- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
De drága. Vártam valami olcsósítást.
Oppo find 7 astro black
-
facsong
csendes tag
Hali!
Érdeklődnék, hogy szerintetek melyik a jobb az inteles vagy a Tegrás verzió? Én laikus vagyok, ezért kérem a segítségetek. Az eddigieket olvasva én megvenném az intelest simán. Illetve tapasztalataitok alapján javult-e az akkumulátor ideje? Meg a 8 megapixeles kamerával javult-e maguknak a fotóknak a minősége? Előre is köszi! -
pepe10.10
tag
szerintetek megéri lecserélni az xperia ray-em egy ilyen készülékre? illetve szerintetek ezen menne a gta III ?? Illetve miért van az, hogy a t-mobile oldalán 8 mp-t írnak itt meg csak 5-öt ??
[ Szerkesztve ]
Laza vagyok szétesem, kezemben a GSM.
-
Bordian
tag
húúú, ha kapna JB-t akk tuti venném.
"Az almás készülék idei verziója...szögegyszerűen használható"
-
Jano_023
őstag
válasz kelzsoca #892 üzenetére
Köszönöm a válasz. Arról van már infód, hogy JB-t kapni fog esetleg valamikor ? Vagy esetleg azt tudod-e már hogy főzni tudsz majd rá ? Egyátalán lehetséges ?
Köszönöm.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, mikor várható a Tegra 3-mas változat a T-nél ? Tud valaki erről valamit ? Zsoca ? Köszönöm.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Joshi
titán
válasz #40993792 #888 üzenetére
Igen néhány ember rendelt Kínából MTK chipes Grand X-et ha jól tudom, mondjuk én nem tettem volna.
(#889) Moleman pont nem az Intelesről beszélünk ha nem tűnt volna fel már csak azért se mert az Alcatel 997 MTK chipes és ezért nem az Atommal kell összehasonlítani.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
A T-mobile választékában a 995-ös Alcatel van nem pedig a 997 ami ugye két magos két simes MTK chipes. Nekem is csak most tűnt fel a verziószám és így már lehet hogy Kulinger mégis csak a Tegrás v az MTK Grand-re gondolt.
Hozzáteszem hogy egyik Grand verzió sem elérhető Magyarországon de még az is lehet hogy a 997-es Alcatel sem. Ezt csak azért írom mert nem hinném hogy sok tapasztalat van ezekről a telókról.
[ Szerkesztve ]
-
Kulinger
tag
Sziasztok!!
Szerintetek Alcatel ot 997D vagy Zte Grand X?
Ahogy látom az alcatel jobb eredményt kapott -
PEEEEET
csendes tag
Üdv!
Szintetikus sebességtesztekben mit ér el?P6
-
Lenry
félisten
de a specifikációkat fölösleges felsorolni. mi is tudjuk
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
wolly62
csendes tag
üdv
Nekem tegnap du megjöt a zte grang x in (t-mobile) töl listaáron 63 175 mert rendeléskor nem volt még dominos csomag amugy 58 490 ft
Operációs rendszer Android 4.0
Kijelző 4,3”-es TFT érintőkijelző, 540x960 képpont, 16 millió szín, kapacitív
Fotó 8 megapixeles hátoldali kamera, autofókusz, LED-vaku, VGA előlapi kamera
Videó Full HD (1920x1080 képpont) videofelvétel a hátoldali kamerával, VGA felvétel az előlapi kamerával
Internet Szélessávú internet (HSPA+ 21/5,76 Mbps) és Wifi
E-mail E-mail (IMAP4, POP3, SMTP), automatikusan beérkező e-mailek (push)
Zenelejátszás Zenelejátszás (MP3, AAC),sztereó FM-rádió
Memória 4 GB belső tárhely (a felhasználható memória ennél kevesebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Navigáció A-GPS-vevő, Google térkép (internetkapcsolatot igényel), digitális iránytű
Egyéb Bluetotooth 2.1, Wifi Direct, DLNA, microUSB-csatlakozó, 3,5 mm-es audió Jack csatlakozó, gyorsulásmérő szenzor, közelségérzékelő, környezetifény-érzékelőproci : intel atom 1.6 os
gyors nagyon most nyüstölöm .
A facebook frissités után leál nem lehet vele fellépni az oldalra (töröld a fissitést v ne frissits a facét).
-
-
vegato
csendes tag
a cikkben 5megapixeles kameráról írnak, t honlapon 8ról, másban is eltér?
-
maggi1886076
addikt
válasz szabi__memo #872 üzenetére
nézz át az inteles topicba
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
szabi__memo
nagyúr
Hat ahogy elnezem nem progott fel a topik. Azt hiszem ez mindent elmond
-
syler123
veterán
-
Dyde
aktív tag
Igen azóta kutakodok és megtaláltam ezt én is. Gondolom a 2magos tegra erősebb. Hozzá annyira nem értőként kérdezem hogy azért az 1,6os se olyan gyenge nem? Tehát az is elég jól vinné a masinát?! Meg olyasmit olvastam hogy az inteles némelyik app-ot nem támogatja, ez mit jelent? Köszi
-
Dyde
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna mondani egy pontos leírást hogy mi a különbség a Tegrás és az Inteles között? Nagyon megtetszett a teló és ugye egyik T-nél ez van másiknál meg a másik és ez alapján döntenék. -
Bordian
tag
Ennyiért(vagy még olcsóbban) jöhetne a Tegrás, és már uton is lennék a bolt felé.
-
wolly62
csendes tag
válasz Gedeon31 #861 üzenetére
https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&langId=-11&productId=505563&paidType=newPostPaidPrice&loyaltyTime=twoYear&package=&phoneSearchUrl=https%3A%2F%2Fwebshop.t-mobile.hu%2Fwebapp%2Fwcs%2Fstores%2FWSPhoneSearchCmd%3FactPage%3D1%26processMode%3Dsearch%26paidType%3DnewPostPaidPrice%26loyaltyTime%3DtwoYear%26packages%3D%26sort-top%3Dnew%26sort-bottom%3Dnew%26priceZone%3Dall%26brand%3Dall%26parameter%3Dall%26style%3Dall%26camera%3Dall%26camera_resolution%3D0%26opsys%3Dall
it meg találod
mivel nincs dominoban
63175 ft ért kaphato
én meg vettem az elöbb -
nagyúr
Hm... azért 60k-ért 1 éves hűségnyilatkozattal (díjcsomag-hűség nélkül)... szolgáltató függő verzióval...
A két kártyás független verzió jön ki ennyiből... áfával és vámmal, természetesen.
Ezt kicsit túlárazták, de lehet, hogy csak nekem.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
wolly62
csendes tag
üdv
-Nekem is zte skate om van és szivessen lecserélném a grand x re de elöb egy két dolog érdekelne mert a leirásban nem találtam rá utalást , hogy támogatja e flash t és a hd s játékokat mert engem ezek is érdekelnének . meg hogy menyi a belsö memoria mert a skate nél mindig a memoriára "vinnyog" hogy nincs hely töröljön valamit de mit mert sinte semmi nincs rajta igy nem lehet normális progit feltenni ra ezért cserélném le grang x re . De csak akkor ha hd s ill flash játékok is futnak rajta PL: ( Farmerama és a Krakout HD ).
Hatud valaki segiteni azt meg köszönném .
köszi -
kelzsoca
félisten
A Grand X IN megjelent, és kapható a T-Mobile-nál.
-
-
-
-
Bordian
tag
Milyen esélye van hogy lesz tegrás a telenornál vagy vhol máshol?? Mert vmikor tavasszal jár le a szerződésem . Ha jön jövőre vmikor akk kivárom
-
Moleman
addikt
válasz maggi1886076 #842 üzenetére
Én is olvastam itt valamikor, hogy valószínű a telenornál lesz tegrás, de kelzsoca írta, hogy majd csak jövőre, addig hegesztik.
Apropó, egy kérdés: a V970 előlapja mindig krómkeretes, vagy van belőle teljesen fekete is? A termékképek mindenhol másak. Az inteles és tegrás termékképek viszont mindig feketék.
-
Bordian
tag
Olyan áron instant buy lenne nálam, de magyarországra még ha talán esetleg véletlenül behoznák a tegrásat, akk is az angol ár 3x áért
Am olyan infokat hallottam h decembertől kapható lesz vhol a tegrás... Eről tudtok vmit?
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Belinkelem ide is, találtam egy kis konkrét infót a Tegrás GrandX áráról az angol T-Mobile-nál, + az oldalon van pár felhasználói tapasztalat is [link]
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Mit gondoltok, az Inteles verziónál sem kell majd aggódni, vagy annál ugyanolyan bugos lesz a gyári rom mint a Tegrásnál?
Én most inkább azzal szemezgetek ha végre már árulni kezdi a T és 50K körülnél (akár hűséggel) nem lesz több az ára akkor esélyes telefon, de ott hatványozottan érdekes a dolog mert ugye az Intelesnél valószínű hogy nem lesz se főzött rom se rootolás, szóval vagy jó a gyári rom vagy elég szívás, ezért szeretném megkérdezni a véleményeteket.
Tudom, hogy ez a topic inkább a Tegrás verzióé lesz, de itt volt felvetve a téma, és én tartok attól hogy nem fog a ZTE mindhárom verziónak (Tegra2, MTK, Intel) külön romot csinálni, és míg a Tegra2 verziónál szerintem lesznek főzött romok, de ez Intelesnél kevéssé valószínű, úgyhogy most nem tudom sajnos, hogy az Inteles verziónál mennyire kell majd emiatt aggódni...Bármilyen infót előre is köszi szépen!
-
Gman999
tag
Hát én 3 napja rendeltem meg tmallboxról szóval reménykedek hogy ez nem komoly, vagy lesz rá hamar valami orvosság...
-
NoMagix
addikt
Biztosan valami nagyon "savanyú" szoftveresen, ha ilyen sokáig várnak az eladással!
-
Canonfan
senior tag
válasz kelzsoca #825 üzenetére
Köszi a válaszodat, azt szeretném még megkérdezni, hogy az IN verzióról mi a véleményed a Tegrással összehasonlítva (akár csak neten olvasott infók alapján) szerinted érdemes lehet megvenni majd az inteles verziót, vagy óva intenél attól is?
Bármilyen infót előre is nagyon köszi!
-
xenom0rph
őstag
Na, hét közepe mindjárt itt van
halahala
-
xenom0rph
őstag
A tmobilenál már vagy egy hónapja kint van a hamarosan készülékek között..mikor akar már megjelenni?
halahala
-
Gman999
tag
Mennyire biztos ez a 3000FT körüli posta vissza kínába amit írtatok ha valami gondja lenne a készüléknek?
Ja és ha utalom az OTP számlámról a forintot milyen árfolyamon váltja át dollárba?
[ Szerkesztve ]
-
-
Bordian
tag
valahonnan meglehetne a tegrásat rendelni?
-
dsr
senior tag
válasz szabi__memo #809 üzenetére
Az Xperia J most nemrég került be holott a Grand X már szeptemberben. A grand X az Xperia T-vel volt együtt.
-
szabi__memo
nagyúr
Mar egy honapja hamarosan kaphato. Nevetseges
-
Lenry
félisten
mivel a Tegrás csak a Telenornál, az Inteles meg csak a T-Mobile-nál lesz kapható, így elég erősen kétlem, hogy a Telenor előzékenyen visszatartaná a készleteit, hogy a T-Mobile-nak jól fogyjon az Inteles változat...
de még ha úgy is lenne, ahogy leírtad: mi értelme lenne ennek?
"valószínüleg sokan beérik majd az intelesel is"
valószínűleg sokaknak fingja nem lesz a kettő közti különbségről[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
dsr
senior tag
válasz Canonfan #802 üzenetére
Az oldal 100%-ig megbízható hiszen az MTK-s Grand X magyar topikjában olvasható készülék is tmallbox-ról van rendelve, valamint az ott összegyűlt tulajok majdnem 90%-a innen rendelte a készüléket és semmi panaszt nem olvastam az adás-vétellel kapcsolatban.
Itt a legolcsóbb maga a készülék és a kiszállítás is csak 3$ és 9-15 napon belül itt van a legtöbb esetben..A garanciáztatás úgy működik, hogy postai úton visszaküldöd kínába csomagként a telefont(ennek díja max. 2500-3000FT) és mikor javították/kicserélték visszaküldik neked.
Lehet, hogy ijesztő ez a kb 3000 ft postadíj a gariztatásnál, de ha megnézed összesen 41 K-ba kerül a készülék és ha ne adj isten vissza kell küldened kínába akkor is 44K-ból kijössz és még mindig jóval olcsóbban van egy Dual Sim-es kétmagos okostelefonod mint ha magyarországon vennél mondjuk egy galaxy ace-t.De arról még nem olvastam , hogy bárkinek is garanciáztatásra lett volna szüksége ezzel a típussal kapcsolatban.
A kérdésedre a válasz szerintem az , hogy azért lesz csak jövőre Tegra 2 mert ha most, hoznák be akkor mivel az a biztosabb választás többen állnának mellé mint az inteles mellé, így viszont aki még mindig tegrásat akar annak várnia kell még egy pár hónapot és ezt nem biztos, hogy mindenki meg fogja tenni érte és valószínüleg sokan beérik majd az intelesel is. De ez csak egyéni vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
Canonfan
senior tag
Én is a napokban fogom megrendelni.
Ez az oldal ahonnan rendeled majd mennyire megbízható amúgy?
Nem tudom hogy ez így mennyire rizikós, még sosem rendeltem külföldről semmit, például ha meghibásodik gariba akkor az mennyire gáz?Én is a Tegra 2-re szavaznék, mert bizonyított technika, meg az MTK is, viszont az utóbbi időben az Inteles se tűnik rossznak, az legalább full friss cucc, kérdés mennyire lesz lutri...
Bár az Inteles is megfelelne tudásban, és tetszene is mert inkább netezek mint játszok, (leszámítva a romolhatóság és a rootolás hiányát, ami jó lenne ha lenne az intelesnél is) az MTK-s viszont 2 sim-es és biztosabb választás, szóval nem is tudom, szerintem most már megvárom az inteleset a T-nél, meglátjuk hogy rakták össze...Bár azt nem értem, hogy az Inteles verzió, ami egy teljesen új cucc minden téren, és a ZTE-nek is ez az első Medfield telefonja, az itt lesz remélhetőleg már tényleg hamarosan (a jövő hétben bízok nagyon ) a Tegra2-es ami ami már régebb óta piacon lévő chip, az meg csak jövőre...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest