- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Csak ezekben az országokban lesz kapható az S25 Slim
Új hozzászólás Aktív témák
-
sch_a
addikt
válasz agressor12 #582 üzenetére
Tudnék neki örülni, nyugodtabb szívvel választanék
-
sch_a
addikt
Épp azt nézem, hogy nincs is olyan sok különbség most a kártyás és az előfizetéses árak között. 8-10ezer Ft mindössze a különbség ebben az árkategóriában. Legyen igazatok, és legyen 50 körül 2 év hűséggel, akkor lehet inkább ezt veszem, mint az Atrix2-t. Nem tudja valaki mennyi idő szokott lenni, mire bekerül a "hamarosan kapható készülékek" közül a tényleges kínálatba egy készülék? Eléggé sürgős lenne most már a vásárlás.
-
sch_a
addikt
válasz maggi1886076 #571 üzenetére
Szerintem még hűséggel is jó ha 60ezerért meg lehet majd venni.. Remélem hamarosan kiderül az ára.
-
sch_a
addikt
Már kis híján megrendeltem 66ezerért az Atrix2-öt, de húgom most akar like-díjcsomagra átmenni T-nél és akkor azzal vehetném kedvezményesen a GrandX-et, úgyhogy inkább most már megvárom az árát. Csak aztán nehogy az legyen, hogy kiderül hogy az inteles egy kalap kaki és drága is, az olcsó Atrix2 meg elfogy közben. Úgyhogy jöjjön már az a Grand X, mert jelenleg egy törött kijelzős Arizonat használok.
-
sch_a
addikt
válasz airmax_2.0 #516 üzenetére
Ebben van valami Nem is figyeltem eddig a képet.
-
sch_a
addikt
Hát pedig a jobb kamera is arra enged következtetni, hogy ezt kicsit feljebb fogják pozicionálni árban. Nem rég linkelték mennyibe kerül a szerbeknél a tegra2-es, egyáltalán nem lepődnék meg ha az inteles 80 felett lenne kártyásan itthon. Kelzsoca linkelt egy tesztet, úgy tűnik felveszi a kesztyűt a tegra2-es teljesítményével. Samsung Galaxy S Advance kisebb kijelzővel, kisebb felbontással, 5 megapixeles kamerával, kevesebb RAM-al jelenleg 93ezer kártyásan a T-pontokban. Az meg oké hogy itt ki van tárgyalva hogy az x86 miatt kompatibilitási problémák lehetnek/vannak, de vajon hányan tudják ezt azok közül akik telefont akarnak venni? Sőt, ha látják az intelt, előbb ugrik be szerintem többeknek, hogy PC-s berkekben mit képvisel az intel, minthogy a mobilpiacon még nem nagyon bizonyított. Ettől függetlenül legye igazatok, és kerüljön 60ezer környékén kártyásan, akkor szinte biztos hogy veszek egyet!
-
sch_a
addikt
A konkurencia kétmagos processzoraihoz képest vajon mit tudhat ez az intel cucc?
-
sch_a
addikt
Tegrásra pályáztam, de ha lehet nem is lesz a T-nél, akkor lehet inkább mégis megveszem az intelest. Hát nagyon remélem hogy jóra sikerült.
Jól értem hogy 16gb belső tárhellyel érkezik?
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Most nézem, rossz helyen néztem az árfolyamot
Listaáron 96ezer és 67ezer két év hűséggel, a legolcsóbb díjcsomagban. Jobban átnézve nem is találok kártyás árat.
Nálam ez a 67ezres ár pont a határon mozog, ha Magyarországon a T-mobile-nál 70 felett lesz, akkor nem valószínű hogy beruházok rá.
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz szabi__memo #464 üzenetére
Ha jól értelmezem kb. 60ezer kártyásan és kb. 80ezer listaáron.
-
sch_a
addikt
Fura is lenne, ha a kétszer annyi memóriával és jobb kamerával rendelkező inteles változat ugyanannyiba kerülne mint a tegra2-es.
Egyébként nem lesz kevés az az 512mb RAM a tegra2-es változatban?
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Nagyon közel voltam hozzá, hogy megvegyem az OT995-öt, de aztán megtudtam hogy jön ez a masina. A Blade megvétele életem üzlete volt, úgyhogy a Grand X otthoni megjelenéséig le se cserélem
Egyébként az inteles meg a tegra2-es verziók egy árban lesznek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Valorant
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox tulajok OFF topicja
- XPEnology
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!