- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
kopterativa #8149 üzenetére
Én itt vettem, posta benn van az árban, pár nap alatt megjön. A 3M Vikuity családja szvsz nagyon jó, de nem mindenkinek jön be, és persze nem is olcsó. Nem könnyű feltenni, ha azt írják is, de kb. a végtelenségig lehet újra próbálkozni, mert lemoshatóak. Megtörni nem kell persze...
Egyebekkel is próbálkoztam, de azokat ennyire sem sikerült feltenni, illletve a matt, ami a kedvencem, egy másik típusból idővel kifényesedett.
Aki persze tokot vesz, az lehet, hogy kap hozzá fóliát is. Nekem volt Nillkin a Blade-en, de nem szerettem, most is van egy tartalékba.
-
atillaahun
veterán
válasz
kopterativa #7860 üzenetére
És a melegedéssel párhuzamosan nem jelentkezik erős merülés is? Csak mert ilyenkor a gyári akkustatisztika esetleg megmutatja melyik program hajtja a gépet.
(#7845) Tomacko
Ezeken bizony tényleg semmit nem hallani. Ma én is csináltam 2 autós videót, csak 500 és 1000 MB-osak lettek, úgyhogy valszeg csak holnapra szinkronizálódnak le a DB-re, hogy meg tudjam majd mutatni őket.Esetleg megpróbálhatsz még felrakni egy custom rom-ot, abban át lett állítva a videó 3gp-ról mp4-re, hátha lesz különbség.
-
Psytech
őstag
válasz
kopterativa #7860 üzenetére
Szia,
mivel igen egyedi - nem jellemző - eset, ezért szerintem nálad valami alkalmazás okozza ami beragad és folyton pörgeti a procit.
Javaslatom:
nézd át a használt alkalmazásaidat és egyesével kis ideig válj meg tőlük és figyeld, hogy akkor is produkálja e a jelenséget.
Ez a hosszabb módja, a rövidebb pedig az, hogy nyomsz neki egy factory resetet és megfontolva pakolgatod fel az appokat.
Ilyen jellegű hibája főleg olyan appoknak szoktak lenni, amik nincsenek rendesen megírva, ezek meg főleg kisebb cégektől vagy magánfejlesztők konyhájából származó dolgok, úgyhogy a szűrést én itt keresném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged