- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopterativa
csendes tag
válasz
Psytech #7861 üzenetére
Szia!
Eddig úgy néz ki, hogy igazad lett. Töröltem pár appot, amit korábban nem használtam és a melegedéses( forrósodásos
) jelenség megszűnt (kopp-kopp). Azóta -bár csak pár napja- de tünetmentes. Kizárásos alapon a QR Droid nevezetű app idézte elő a bosszankodást. Erre gondoltam volna a legkevésbé. Pedig már majdnem indultam a szervizbe... Szóval egyelőre örömködés!
Köszi a tippet!
És ezúton a többi hozzászólást is a fórumozóknak.
Ha lenne változás, jelzem, hátha segítek én is valakinek.
-
tjb007
nagyúr
Nem kell ahhoz Buzera Mártonnak lenni, hogy ROM -ot akarjunk cseréni egy olyan hiba miatt amit a gyártó cseszik hónapok alatt kijavítani (de a lelkes modder meg megtett).
Én még magával az Inteles referenciamodellel ismerkedtem össze fél óra erejéig, azon még 2.3 volt de úgy döcögött mint szamárkordé a vasúti síneken. Amikor meg megkérdezték, hogy mi a véleményem és azt mondtam, hogy ez sz@r akkor csak nagy kerek szemekkel néztek rám.
Az ára meg biztosan kedvező lesz, főleg ha itthon is tudják tartani a 200 fontos angol árat.(#17) Bici
Jól rémlik.
(#19) Tomy Yayo
Az ég világon semmi.
Az Intel a fejébe vette, hogy majd ő jól lenyomja az ARM -et csak épp ez sohasem fog megtörténni, na meg ők is szeretnének abból a tortaszeletből (ami az ö esetükben nagyon kicsi lesz).(#20) DemonDani
Sok ügyes ember van ott de lehet, hogy pár hamarosan kopasz lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest