- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopterativa
csendes tag
válasz
Psytech #7861 üzenetére
Szia!
Eddig úgy néz ki, hogy igazad lett. Töröltem pár appot, amit korábban nem használtam és a melegedéses( forrósodásos
) jelenség megszűnt (kopp-kopp). Azóta -bár csak pár napja- de tünetmentes. Kizárásos alapon a QR Droid nevezetű app idézte elő a bosszankodást. Erre gondoltam volna a legkevésbé. Pedig már majdnem indultam a szervizbe... Szóval egyelőre örömködés!
Köszi a tippet!
És ezúton a többi hozzászólást is a fórumozóknak.
Ha lenne változás, jelzem, hátha segítek én is valakinek.
-
tjb007
nagyúr
Nem kell ahhoz Buzera Mártonnak lenni, hogy ROM -ot akarjunk cseréni egy olyan hiba miatt amit a gyártó cseszik hónapok alatt kijavítani (de a lelkes modder meg megtett).
Én még magával az Inteles referenciamodellel ismerkedtem össze fél óra erejéig, azon még 2.3 volt de úgy döcögött mint szamárkordé a vasúti síneken. Amikor meg megkérdezték, hogy mi a véleményem és azt mondtam, hogy ez sz@r akkor csak nagy kerek szemekkel néztek rám.
Az ára meg biztosan kedvező lesz, főleg ha itthon is tudják tartani a 200 fontos angol árat.(#17) Bici
Jól rémlik.
(#19) Tomy Yayo
Az ég világon semmi.
Az Intel a fejébe vette, hogy majd ő jól lenyomja az ARM -et csak épp ez sohasem fog megtörténni, na meg ők is szeretnének abból a tortaszeletből (ami az ö esetükben nagyon kicsi lesz).(#20) DemonDani
Sok ügyes ember van ott de lehet, hogy pár hamarosan kopasz lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest