- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Apple Watch
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBG
senior tag
Szia!
Ha Jelly sosem érkezik hozzá, ICS + frissítések tuti elég lesz hozzá vagy 3 évig. Én 2 évre kalkuláltam az enyémet, addig ICS is kitart. Előtte 2 évig 2.1-es és 2.2-es droid volt, azzal is bírtam
Aztán ha elavul, jöhet a következő ZTE. Samsungom volt előtte. D500, D600, U900,L700, Galaxy 3..most ugrottam egy nagyot, de semmiképpen nem bántam meg. Eddig minden ment, amit felraktam.
Játékok: Angry Birds SW, Inotia 4...más nem kell.
Appok: AVG Free, Zeam Launcher, MX Player+codecA többi cuccom gyári, tökéletesen megfelel. (Facebook böngészőből, bár állítólag azóta jó lett)
-
tjb007
nagyúr
A Tegra 2 -nél valamelyest takarékosabb de nem sokkal, az meg egyenesen nem fedi a valóságot, hogy a ARM -es megoldásoknál takarékosabb.
Mennyire lutri ? Teljesen.
Ha kalandor típus vagy akkor bepróbálhatod a Medfiled -es változatot de ha inkább a biztonságra játszol akkor maradj a már jól bevált ARM -nél (ez esetben Tegra 2).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest