- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Peter_Pan #471 üzenetére
Köszi szépen a részletes és hasznos infókat!
Annyit szeretnék megkérdezni, hogy az alkalmazáskompatibilitással adódott bármilyen problémád eddig, szóval volt olyan app akár a playről letöltve, akár apk-ből feltelepítve ami nem ment? Nekem pl az IGO létkérdés, az kizáró tényező lesz ha nem tudom felrakni az intel proci miatt, mert gps-ként is akarom használni a cuccot...
Illetve még egy kérdésem lenne még, a telefon vakuját tudod zseblámpaként használni valamilyen app-al?
Pl a Skate-nél úgy tudom nem lehetett, hiába volt ledes vakuja, ezért érdekelne, hogy itt mi a helyzet, mert a mostani telefonomon nincs vaku, és már volt többször, hogy jó lett volna ha tudnék világítani vele.Válaszodat előre is nagyon szépen köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő