Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Peter_Pan
üzenetére
Köszi szépen a részletes és hasznos infókat!

Annyit szeretnék megkérdezni, hogy az alkalmazáskompatibilitással adódott bármilyen problémád eddig, szóval volt olyan app akár a playről letöltve, akár apk-ből feltelepítve ami nem ment? Nekem pl az IGO létkérdés, az kizáró tényező lesz ha nem tudom felrakni az intel proci miatt, mert gps-ként is akarom használni a cuccot...
Illetve még egy kérdésem lenne még, a telefon vakuját tudod zseblámpaként használni valamilyen app-al?
Pl a Skate-nél úgy tudom nem lehetett, hiába volt ledes vakuja, ezért érdekelne, hogy itt mi a helyzet, mert a mostani telefonomon nincs vaku, és már volt többször, hogy jó lett volna ha tudnék világítani vele.Válaszodat előre is nagyon szépen köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest