- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
#40993792 #208 üzenetére
Azt nem mondom, hogy a Skate teljesítménye elég lenne számomra, de pl. öcsém Xperia Ray-e talán már igen. A rendszer szépen teszi a dolgát, folyamatos a működés, nem akadozik, netezés sem lassú, tud 720p-ben videót felvenni, lejátszás sem gond neki.
Ezeket szerintem a GXI is simán tudja. Nekem nem kell vigye a legújabb, leghardverigényesebb játékokat, de az alap programok (mint pl. skype és társai) ne okozzanak neki gondot. Amitől kicsit félek, az a kijelző és a kamera. Valahol olvastam, hogy a Grand X kijelzőjére azt írták, hogy nagyon kevés a fényereje, kinti napfénynél (de talán már világosabb fényviszonyok mellett is) teljesen láthatatlan. Kamera megint csak érdekes lesz, ugyanis a Grand X-ben nem valami acélos. Aztán lehet, hogy a 8MP-es kameramodul jobb lesz, ki tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest