- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Csak megerősíteni tudlak, melléraktam az SGS1-emet full fényerőn volt mindkét teló, tény, hogy fakóbb valamivel, de az SGS meg köztudottan túlszaturált, tehát a GXI valahol az arany középúton van, persze van aki szereti a túlszaturált színeket (pl: jómagam, és ha jól tudom dr.Kind is) de teljesen vállalható színekkel operál a telefon, egyáltalán nem fakó.
tzsolesz: GXI 2 évre 49491 Ft; L9 ugyanúgy 2 évre 62991 Ft
Ne az L9 előfizus árát hasonlítsd már a GXI dominósához
(tudom, tudom, te nem hasonlítottad hozzá, csak éppen a GXI dominós ára lett megemlítve, te meg az L9 előfizus árát mondtad rá) -
Pete55555
addikt
Elolvastad a cikket ?
" Néhány program (ezek egytől egyig a natív fejlesztésű appok közül kerülnek ki) nem indul a telefonon az architektúrabeli eltérések miatt, bizonyos játékok (ilyen például a Temple Run) komoly akadásokra képesek, ám nagy vonalakban minden remekül elvan az Intel megoldásával"Egyébként haveromnak ilyen van, eddig tényleg szinte majdnem minden feltelepült, és a topikjában is hasonló tapasztalatokról írnak. Tehát a Playből telepíthető alkalmazások száma nagyon kis mértékben korlátozódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest