- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Az eros hardware valoszinuleg azert kell, mert igy oldjak meg az optimalizacios problemakat. Viszont a 4 mag az mar vicces, nemhogy a 8 mag...
Nemtudom minek kell beletenni, egyszeruen nem latom ertelmet. Gondolom az OS veszi el egy nagy reszet...Ugysem lesznek addig tamogatva valoszinuleg ezek az eszkozok, hogy eljussanak odaig, hogy az OS-hez is ekkora hardware kapacitas kelljen.
Tovabba maximum 1-2 jatek lesz majd evek mulva ami kihasznalna ezt, de tobb ev mulva mar elavult lesz ez a processor (ha azt a logikus gondolatot nezzuk, hogy 2 eve meg csak 1-2 magos processorok voltak a telefonokban)Metroban lehet, hogy Bp-n full 3G van, de itt nincs halozat, mar eleg regota. A terrortamadasok utan megszuntettek ezeket, es free wifi hotspotokat telepitettek az allomasokra.. Tovabba egyetlen szoval sem mondtam, hogy a bp-i metrorol beszelek.."De ne zavarjon..."
A habzo szajra pedig nem ternek ki, hiszen te magad is olyan kifejezeseket hasznaltal, ami "tamado jellegu kommunikaciora" utal.
A cikket elolvastam, de meg mindig nem ertem az okat. Ha gondolkodsz akkor leeshet, hogy amire kijonnek ezek a csucsjatekok amiknek igazabol szuksege lehet egy ilyen gepre, addigra ez az eszkoz mar valoszinuleg nem lesz tamogatva..Mutass mar egy csucsjatekot...
Nalam az NFSMW telefonon nem eszi nagyon az akksit igaz nem is jatszom folyamatosan orakat vele.. Ez androidra is letezik, es ugyanugy elfut az S3-on is igaz ott nemtudom mennyire hasznalja az akksit.Tovabba nem csak en vagyok itt akik csovaljak a fejuket ertetlenul...
En itt nem akarok tovabb offolni, szoval ha van kerdesed, akkor irj privat uzenetet, es ne ide.
Koszi. -
panderson
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest