Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Azért az őrzővédő kutya képzése egy külön szakma, nem olyan egyszerű ám az... A rendőrkutyákat sem viszik haza nyunyurkázni műszakon kívül. Egy őrzővédő kutya sose lesz családi kedvenc is...
Ettől függetlenül akinek van kiállása, kapacitása ilyesmire annak nem egy rossz megoldás, de én átlagembernek tuti nem javasolnám.
(#11) mephi666
Nem úgy van, hogyha bűncselekményt látsz akkor az elkövetőt állampolgári jogod feltartani a hatóság megérkezéséig?
Szerintem ez sokkal tisztább jogilag mint azt bizonygatni, hogy hát futás közben megbotlott és úgy esett el, hogy eltört a keze.. Meg aztán mégegyszer akkor meg a lába.. Oszt még hatszor amitől 3 bordája szilánkos lett.
Persze lehet, hogy (már) nem így van de én határozottan emlékszek, hogy nagyapáméknál a bolti szarkát elkapta a hentes srác (vagy 140 kilós csávó), szépen ráült a hátára amíg kiértek a körzetisek. Nem volt utána semmi probléma ezzel, pedig nagy bűnöző família tagja volt a gyerek. -
nemlehet
őstag
Amúgy nem úgy van, hogy visszaesőként halmazati büntetést kap? Mert a lopás értéke egy dolog, de itt ugye magánlaksértés és társai is bejönnek.
Nem lehet esetleg bolond vagy ilyesmi? Mert ha többször elkapták akkor nekem elég fura, hogy piti bűnözőként nem kap 1-2 évet.
A rotival, ilyesmivel csak óvatosan, mert nem biztos, hogy az adott településen/kerületben legálisan tarthatod, meg kell nézni hogyan kell jelezni, hogy őrkutya van stb.. Ha meggondolatlanul csinálod akkor lehet azelőtt kapsz egy súlyos bírságot hogy bármi haszna lenne a dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest