Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HalfDemon
csendes tag
Igazából arra gondoltam, hogy lehetne csinálni egy „nem szakmai” kiadást, alapfunkciókra, ami aztán hozzáértő kezekben tetszőlegesen bővíthető.
(video/mp3/képnézés/im/web/webrádió/óra/e-book reader meg ami a halandóknak fontos.)
Mert még Zdanee amúgy teljesen csúcs kiadásából is alapból a ssh parancs az, amit komolyan tudok használni, pedig én relativ kocka vagyok.
Viszont, ha áttérnénk a blob ra, akkor lehetőség lenne tényleg 0-rol felépíteni egy „zipit for humans” rendszert, ami lehet, nem lenne teljesen egyszerű, de attól még sok sikerélményt adna. És egy olyan rendszert, amit „akár az asszonynak is oda lehetne adni”.
// Az, hogy elfelejti a idő-t, az üzemszerű működés amúgy? //
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Műszaki rajz készítés
- Formula-1
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tesla topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest