Új hozzászólás Aktív témák
-
kaszas19
senior tag
válasz
madárjós #779 üzenetére
pontosan milyen tableted van mert nem mind1 mert hiába a név eggyezik de mégis 2 gyártó és különbözik is. Írd nekem le és keresek neked valami romot hozzá.
De mikor meg nyomtad a gombokat amiket írtam kereste a dolgokat a mem kártyán??? esetleg no zimage update felirat nem jelent meg? -
kaszas19
senior tag
válasz
madárjós #775 üzenetére
leszeded a hozzá való android 2.2-tőt kicsomagolod aztán a memória kártyát leformázod utána a kártyán csinálsz 1 zt-update mappát abba bele másolod a kicsomagolt zimage cuccokat mindent másolj bele a mappába.
Aztán vissza teszed a mem kártyát a gépbe és a bekapcsoló gombot és a hangerő lefele gombot ha jól tudom egyszerre meg nyomod elkezdi frissíteni ha mindent jól csinálsz. -
kaszas19
senior tag
válasz
antikomcsi #771 üzenetére
meg próbálom hát ha sikerül azért köszi előre is szólok ha van valami.
-
kaszas19
senior tag
válasz
antikomcsi #769 üzenetére
esetleg tudsz nekem nyomni 1 linket ahonnan tudok leszedni firmawerét?
-
kaszas19
senior tag
válasz
antikomcsi #767 üzenetére
az a baj hogy 20 perc után se csinál semmit
próbáltam mind a kétféle frissitési módot, de sajnos az sd kártyán nem látja a cuccokat No Zimage update feliratot ír ki,usb-n meg nem tudom felismertetni a géppel úgy ahogy írják hiába nyomom azokat a gombokat amit ír nekem bekapcsol és töltené az androidot nem csak világít és a program nem vált zöldresajnos tanácstalan vagyok már
-
kaszas19
senior tag
Sziasztok.Srácok lenne nekem 1 hatalmas problémám van nekem 1 zt-180-as 2.2 256mb ram 7" tabletem.
Olyat csinál hogy be kapcsolás után csak a kis android feliratig jutok el aztán nem megy tovább 1 úristenért seLégyszi ha tudtok segíteni segítsetek már nekem,köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged