- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mArZsi
tag
válasz
hugoagagyilo #873 üzenetére
Sajnos úgy tudom, hogy a hangvezérlő IC a gebaszos, Zenithinknél ebből jó kis galiba is volt, mert variálták a különböző chipeket és így egyes ROM-okkal nem működött egyáltalán.
Talán valamit javíthat rajta maga a MIC cseréje. -
mArZsi
tag
válasz
hugoagagyilo #862 üzenetére
A beállításoknál megtalálod.
Nem kell hozzá leírás, viszont minden fontos adatot ment se előtte.
-
mArZsi
tag
válasz
hugoagagyilo #859 üzenetére
Akkor ott valami más gebasz van. Gyári állapotra visszavarázsolást próbáltad?
(#860) tvamos:
Alapból fel kéne ajánlania a szolgáltatónak megfelelő profilt. Ha nincs, akkor pedig hozzá kell adni a menü gombbal.
-
mArZsi
tag
válasz
hugoagagyilo #857 üzenetére
Lehet, hogy csak a Launcherrel van gond, mi a neve annak ami fut rajta?
Próbáld ki másik Launcherrel, melegen ajánlom a GoLaunchert, nagyon kis tuti, Marketről leszedhető.
Amúgy Z102-re is kijött már a 4-es droid, bár a frissítéssel szerintem várj még egy kicsit. -
mArZsi
tag
válasz
sz.zoli25 #838 üzenetére
Nem mennék bele vitába, mindenkinek lehet saját véleménye, de nem tudom mire alapozod ezt, kifejthetnéd. Járt már nálad úgy 50 féle tablet? Mert nálam igen, tehát van hasonlítási alapom. Természtesen nem egy Asus Transformers-el kell összevetni, hanem ár-érték arányokat kell nézni... illetve igényeket.
-
mArZsi
tag
1750-es modemet megeszi, többivel nem próbálkoztam.
Ha neked IMAPX200 proci ketyeg benne akkor Flytouch-hoz van szerencséd. Amúgy valóban nem DualCore.Tény, hogy a régebbi 256 ramos ZT tabletek igen gagyik voltak, bár hozzáteszem, hogy az idejükben ők voltak a legjobb klónok.
Egy év alatt kidobtak a piacra azóta vagy 7 tabletet, az utolsók pedig megint csak versenyképesek. -
mArZsi
tag
Nem akar valaki Zenithink C71-et rendelni?! Sürgős!
-
mArZsi
tag
válasz
antikomcsi #760 üzenetére
WiFi-nél nem kéne kerregnie, normál esetben.
Mobilnetnél viszont én is találkoztam a jelenséggel.Moblilnet beállítás: PIN kivesz, apn, mcc és mnc kell, illetve wcdma üzemmód.
Pannonnál:
mcc: 216
mnc: 01 -
mArZsi
tag
válasz
PingvinSoft #749 üzenetére
Találkoztam már ilyennel. Nem általános, de nem lehet vele mit csinálni. Ha tudod gariba cseréltesd ki.
-
mArZsi
tag
válasz
antikomcsi #745 üzenetére
256 megásnál sajnos előfordul, hogy üríteni kell a memóriát. 512 megás v2-nél azért nem kéne szaggatnia semminek. Friss firmware elvileg meg csak javít a dolgokon. Wifitől sajnos sokat nem lehet elvárni, de ha a routertől pár méterre már nem látja a jelet, akkor ott gond van. Nekem 3 falon keresztül, kb 10 méterre fele a jelerősség. Néha ledobál, de ez a beépített akkumulátor gazdaságosságnak köszönhető, ami orvosolható mondjuk Battery Booster programmal.
-
mArZsi
tag
7" és 10" ZT-180 v2 magyarosítást vállalok, ha érdekel valakit. Kérelemmel privibe keressetek.
-
mArZsi
tag
Próbálkozott már valaki ROM buherálással? Google alkalmazások utána mentek?
-
mArZsi
tag
Van aki vacillált ZT-180 v2 vs Flytouch 3 között?
-
mArZsi
tag
Valakinek van olyan verziója amiben van magyar nyelv, mint választható opció? Esetleg próbálkozott már valaki ROM buherálással?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged