Új hozzászólás Aktív témák
-
domesz
aktív tag
-
hugoagagyilo
tag
Köszi megcsináltam
Azt hittem ez ennél bonyolultabb. Úgy tűnik most működik rendesen. SD-t is leformáztam. Ezek szerint lehet valamelyik app kavart be. Köszönöm a segítséget. Viszont még az érdekelne mivel a külső mikrofonja igen gyatra lehet hozzá valamilyen usb-s kütyüt csatlakoztatni? Skype illetve Ts használatához.
-
tvamos
nagyúr
Hat... lehet hogy ezPDF jo lenne.
Most, ahogy itt irod, a Documents to Go-t biztosan probaltam.
Az mondjuk nem ment valamiert rendesen.Ellenben, mar nem hiszem, hogy el tudom venni a gyerektol a kutyut.
Eroltetni meg nem fogom, el van vele.
(Meg mindig Fruit Ninja!...)Neha kifagy, akkor reklamal.
-
cz.istvan
tag
Alapjában véve a tabi működik rendesen. Lehet hogy attol is függ, ki mit vár a géptől és milyen teljesitményű számitogépet használ. Az biztos, hogy egy 5 éves laptop teljesitményéhez képest is lassu ez a tabi. Ha pdf olvasáshoz akarod használni, talán meg lehet szokni. Ahogy lapozol nem képes folyamatosan görgetni a lapot csak akadozva, ez mellett az érintőkijelző minősége miatt sokszor elugrik aztán lapoz hirtelen tiz oldalt aztán keresheted hol tartottál... szoval kompromisszumok... az szerintem biztos, hogy ha zt180 vagy fly3 közt vacilálsz tök mind1 melyik. Igaz h fly3ba van GPS amit nm hiszem hogy az életbe használni fogok ezzel a cpu teljesitménnyel, plusz a kamera amit skype nem lát, minősége 0,2mp tehát sok értelme innentől ennek sincs, magyarán mondva a két gép szerintem egyre megy.
Ami az én véleményem, (vedd át az enyém :-D vagy) ha ennek az uj árát nézem ami kb 50e ft, külföldröl rendelve, látatlanba, ki se tudod probálni, ha baj van vele az is macera...
70-80e ft-ért már kapni itthon bármelyik boltba, kiprobálhatóan garosan egy gyorsabb használhatóbb letesztelt tabi, nem beszélve arrol h már lassan boldog boldogtalan tabit gyárt, sztm fél év és 50e-ért ugy dobálják az ember után a jobbnál jobb tableteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest