- Yettel topik
- iPhone topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
válasz
Integrale #10 üzenetére
Szerintem nem ciki, simán oda lehet rakni bármelyik telefon mellé, nem magyarázom el ezredszerre, hogy az alacsony felbontás valójában nem alacsonyabb. Sem azt, hogy nem HD kijelzőről van szó, de értem a kényszeres degradálást. És ja, inkább az, minthogy össze lehessen gyűrni, mint egy tejfölös dobozt.
De igen, az i11 az Apple kompromisszumosabb készüléke, míg itt a Google csúcs telefonjáról beszélünk, tehát inkább egy 11 Pro-t kéne mellé rakni, ami ellen igazából csak a valamivel magasabb ár szól, mert minden másban jobb. Azonos áron meg ott a tavalyi XS, ami annak ellenére, hogy több mint egy éves még mindig erősebb vassal, jobb összeszerelési minőséggel és hosszabb támogatással bír.
Nem kell Applehez menni jobb telefonért ennyiért, android fronton is van bőven kihívója, ahogy azt az első kommentemben is leírtam, de megértem, hogy kényszeresen ugrotok minden hozzászólásra, ahol felmerül a konkurens rendszer.Alapvetően, mint írtam vártam ezt a telefont. Csalódás lett. Amit tud, az a jó kamera, de ez megint egy olyan feature, ami egyre inkább túl van misztifikálva a Pixeleknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen légtisztítót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Parfüm topik
- Filmvilág
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest