- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Kerekített, de amit ebay-ről rendelek sokkal jobban kiér a szélére és nem szokott feljönni, inkább a karcok miatt kell cserélgetni.
A karc igazából nem zavar, úgyis lesz még rajta nemsokára jó pár.
Elküldtem nekik is amúgy, elnézést kértek és soron kívül küldenek egy újat - pedig nem is kértem.
-
sgery
őstag
Rendeltem Tőlük 1 fóliát a g2-re, abból is egy mattot, sokat vagyok szabadban jól jön az...
Tegnap délután rendeltem, paypalon rögtön fizettem is. Ma 9-kor hozta a futár. Tehát egészen villám tempó.Van hozzá alkoholos törlőkendő, sima antisztatikus is meg minden ami kell. Viszont a fólia nem méretazonos, minden oldalt hiányzik 3mm (össz, tehát jobb, bal fent lent 1,5mm). Kb 2 hetente cserélek fóliát, mert aktívan használom, eddig minden 100ft-os ebay-es tökéletesen méret-azonos volt, sajnálom hogy a sokkal drágább nem az
Illetve a fóliában van gyárilag egy karc de ez csak fényben kivehető.
A fényeződést tompítja, viszont sima szórt fényben is elveszik a színek nagy része a kijelzőn, fakó élettelen lesz. Beltéren nincs vele gond, ott szép.
A tapintása nem olyan puha mint a gyári kijelző de nem vészes.Összességében maradok a 100ft-os ebay-esnél, ennyit az is tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest