Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• (An)Dante

őstag

válasz rolii21 #15 üzenetére

Már nem kell sokáig engem olvasnod. A számos negatív visszajelzés után úgy döntöttem, hogy végleg visszavonulok, mivel nem szeretnék az oldal színvonalának ártani. Amúgy a szókincsemre és technikai rálátásomra nem sokan panaszkodtak a 14 éves szakmai tapasztalatom miatt; angol, németek és magyar nyelven. ...noha idestova 7 éve nem élek Magyarországon és alig hallok magyar szót. Mindenesetre szívesen meghallgatom, hogy szerinted otthon ki az, aki a munkája mellett 7 év alatt 14.000 hírt írt mobilon és tableten a szabadidejében. Nem tagadom, néha egy napos, vagy egy hétvégés késéssel jelenik meg egy olyan hír, mely amúgy egy hónapokkal később piacra kerülő készülékről szól... Illetve van amikor a korrektor sem ér rá (szívességből) átolvasni amit írtam. Viszont a legfontosabb eseményekről élő blog és azonnali cikk van az oldalon a csapat többi tagjának köszönhetően. Ha rendszeres olvasó vagy talán feltűnt, hogy minden nap írok híreket, pedig néha eközben épp szabadságon vagyok. ...mert akármilyen furcsa, nekem is van olyan...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés