- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
(An)Dante
őstag
Már nem kell sokáig engem olvasnod. A számos negatív visszajelzés után úgy döntöttem, hogy végleg visszavonulok, mivel nem szeretnék az oldal színvonalának ártani. Amúgy a szókincsemre és technikai rálátásomra nem sokan panaszkodtak a 14 éves szakmai tapasztalatom miatt; angol, németek és magyar nyelven. ...noha idestova 7 éve nem élek Magyarországon és alig hallok magyar szót. Mindenesetre szívesen meghallgatom, hogy szerinted otthon ki az, aki a munkája mellett 7 év alatt 14.000 hírt írt mobilon és tableten a szabadidejében. Nem tagadom, néha egy napos, vagy egy hétvégés késéssel jelenik meg egy olyan hír, mely amúgy egy hónapokkal később piacra kerülő készülékről szól... Illetve van amikor a korrektor sem ér rá (szívességből) átolvasni amit írtam. Viszont a legfontosabb eseményekről élő blog és azonnali cikk van az oldalon a csapat többi tagjának köszönhetően. Ha rendszeres olvasó vagy talán feltűnt, hogy minden nap írok híreket, pedig néha eközben épp szabadságon vagyok. ...mert akármilyen furcsa, nekem is van olyan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged