- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
válasz
(An)Dante #16 üzenetére
Oh, hát én minden negatívat visszavonok. Nem tudtam, hogy nem is vagy Magyarországon és, hogy tableten, telefonon cikkezel, a negatív hozzáállásom így már inkább kisebbfajta tiszteletbe csap át.
ui.: na a cikkeknek is ilyen összeszedettnek kellene lennie, mint a 16.számú hozzászólásodnak. -
rolii21
aktív tag
válasz
(An)Dante #16 üzenetére
Engem nem zavarnak a helyes irási hibák, én se keresek ékezetet néha meg stb. Engem engem az zavar h minden cikkben ott van az alapokon nyugvó... stb. amit simán lehetne mással helyettesiteni. Köszönöm és gondolom a többi olvasó is köszöni a munkádat, ezért ne vonulj vissza csak probáld meg mással helyettesiteni (nem csak te) ezeket a mindenhol előforduló szavakat és már is jobb lesz.
-
BenHans
addikt
válasz
(An)Dante #16 üzenetére
Nem kell visszavonulni, senki sem utál, én tuti biztos hogy nem.
Néha egy kicsit átgondolatlan a cikk, előfordult már, hogy majdnem szóról szóra ugyanaz a cikk jelent meg kétszer, és sokszor fordulnak elő helyesírási hibák.
Nem tisztem eldönteni, hogy ez miből kifolyólag van így, n is lesajnálnám hogy nem rakok ékezetet ha az élet
egyéb területein problémák merülnének fel.Én ezt a lapcsaládot egy vezető portálnak tartom, és a tagok száma sem véletlen, de épp ezért nem fogadható el a nagyobb mértékű pontatlanság.
Lehet amúgy, hogy pont az a probléma hogy nem mindig laptopon vagy tableten írsz.
Amíg nincs rendes applikáció a telefonomon, addig kb. egy 5 szavas sms-t sem tudok rendesen megírni.
Az én kritikámat kérlek fogd fel építően. Én szívesen olvasnám továbbra is a cikkeidet, mert az idegesítő apróságoktól eltekintve többségben jók szoktak lenni, pláne ha erre a pár dologra jobban odafigyelsz.
Üdv. Ben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL T40 EMC Szerver
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest