- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- LTE frekvenciák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ali G.
senior tag
ez is igaz
de én nem vagyok twitteren, doomlord meg nagyon tehetséges még meg sem jelent normálisan az xperia s jelly bean-je de ő már dobta fel a demót a netre és telepíteni lehetett már hónapokkal előtte az általa kiszivárogtatott verziót aztán meg eleve root-olt rom-ot csinált a gyári ROM-ból
jacis: ez az év telója, ez az ami mindenki álma,minden benne van és minden ütős -
Deck
titán
Új képek a Honamiról: [link]
-
Ezen legalább van led... Emiatt nem került a Z Ultrára... helyett kellett kreálni a Led-esnek...
-
jaszy91
aktív tag
Most már tényleg itt az ideje, hogy lecseréljem a Samsung Star II-met, és meg is van a győztes a Z1 személyében.
Most már tényleg nem lehet semmibe sem belekötni a Z1 esetében, mivel Triluminos kijelző van a TFT helyett ( bár a TFT sem volt rossz, csak sok a barom). És most jön LED fikázása, h miért nem Xenon. De ha Xenon-t tettek volna bele, akkor is belekötöttek volna valamibe. Szánalmas...
-
RaveForce
veterán
válasz
#32839680 #101 üzenetére
mondjuk sosem értettem, hogy miért nincs szaturáció állító csúszka, amivel legalább szoftveresen lejjebb tudnám venni a színek erősségét
erre mit mondjak?! bizonyíték arra, h sose volt kezedben samoledes teló...
S2 óta ez elérhető, ami több mint 2 évet jelent. najó nem méltatom a helyzetet, mki tudja h a sony rajongókon van a legnagyobb szemüveg....
-
Ali G.
senior tag
válasz
FragMaster #96 üzenetére
a növekedésre a fém keret is rátesz egy adaggal
de ha kell fém keret akkor ezt el kell nézni,ez legalább nem fémhatású keret lesz
-
FragMaster
addikt
A vastagságon kívül (ez is kerek 1mm) mégis kisebb a sima z-nél is. Na igen az ip minősítés lehet ok, bár nem tudom az ennek való megfelelés milyen különleges helyigénnyel jár a különböző speciális tömítéseken és szigetelésen kívül.
Nagyon pofás amúgy és ahogy keresgélek a kiszivárgott képek közt úgy tűnik mintha jobban lekerekítették volna az éleket (nem a sarkokat mielőtt valaki félreért) a szélein a Z-hez képest, ami nekem nem volt túl kényelmes, csak nem bántam volna ha nem nő a változatlan kijelzőmérethez képest még tovább maga a készülékház. -
Ali G.
senior tag
válasz
FragMaster #93 üzenetére
nem hinném hogy nagy az alsó és felső része, mondjuk az alja érzéki csalódást is kelt mert a képernyő alján a funkciógomb háttere sötét színű az alábbi képen pl megnézhetsz egy összehasonlítást az xperia Z és többek között a galaxy s3-al, nincs gond se a kávával sem a tetejével vagy aljával szerintem
-
hurrikan
addikt
válasz
FragMaster #93 üzenetére
De a G2-nek nagyobb ám a kijelzője... így a test is és lehet hogy a vastagság is.
Honami azt hiszem 8.2mm lesz. Meg ugye a vízhatlan burkolat értelem szerűen hely igényesebb mint egy műanyag szappantartó. -
-
Ali G.
senior tag
válasz
FragMaster #89 üzenetére
akkor az antennák,jack csatlakozó és a hangszórók hova kerülnek szerinted? majd rárajzolod vagy hogy?
ha vastag lenne a kávája akkor meg azt írnád miért vastag a káva?
-
Deck
titán
válasz
FragMaster #89 üzenetére
Valahova bele kellett férnie a cuccnak benne.. 3000mah-es akksi stb..
-
Ali G.
senior tag
újabb kép a Z1-ről töltés közben, látható az állapotjelző led helye és a micro usb helye
-
hurrikan
addikt
Lehet hogy pont a lossless zoom miatt készült kisebb felbontásban a felvétel. Elvégre így jobban nagyítható.
Persze nekem is vannak kételyeim csak vázoltam egy eshetőséget.
Bár amilyen hangokat kiad közben a csávó.... nem tudom egy komoly tesztelő csinálna e iyleneket, bár eleve egy komoly tesztelő ki sem szivárogtatta volna. -
babkukta
senior tag
Háááát... nekem azért vannak kételyeim a felől, h ez azzal készült
Magában már furcsáltam a 720p-s minőséget... elvileg 4k a max, miért pont 720al videóznának??? Akkor már legyen FHD. + h a videóhoz is szóljak még, ez bármelyik készülék lehetEgyébként meg nem kell itt a Samu fanoknak potyogtatni a szót... el kell ismerni, h a Sony MOST lealázta. Ennyi!! Majd visszavág, akkor örülhettek. De nem kell itt a sok felesleges mellébeszélés, h a régi TFT, meg a TV-kben milyen sz.r a Triluminos. A ZU-ban bevált, és kész! Lehet ők is fejlesztettek 1-2 dolgot, + a kisebb kijelzőt jobban meg tudják csinálni, mint egy TV-n. Várjuk sok szeretettel a konkurenciát is, hogy mit is villant!!
-
Örni
senior tag
Ha ez a video nem kamu, akkor lossless zoom lesz benne. Végre!
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ehh, ne etessétek, csak rosszabb lesz.
-
babkukta
senior tag
Áhh... de jó olvasni
Hajrá!!!! xD
-
blackydan
senior tag
Ne bántsátok szegény telefonokat
Kinek a pap... Amúgy én ki nem dobnám az g2-t még ha nem is olyan szuper az anyaghasználata mint a z1-nek
Tökéletes telót kár is keresni mert olyan nincs is, mindegyiknek van erőssége és pár kisebb- nagyobb hibája. Én úgy érzem a sony végre megtalálta magát, ezt az újfajta kijelzőt nem láttam de az ultrás összehasonlító videók azért így képernyőn keresztül meggyőzőek. Külalakra most a number one nálam
-
FragMaster
addikt
Uhh a végletek összecsapása
-
blackydan
senior tag
Nagyon felcsigázott ez a készülék is, megy a kavarás bennem rendesen, hogy ez vagy az lg g2 legyen. Persze elkapkodni nem tudom mivel a sony-t csak szeptember elején mutatják be, g2 meg jó esetben szeptember végétől lesz kapható. Szóval hajrá remélem lenyűgöz majd a bemutató
Amire viszont nagyon kivi leszek, hogy milyen DAC-ot fog kapni a telefon
-
RaveForce
veterán
Trollkodj csak.. A triluminos kijelző lenyomja az amoledet és a többit is. Amit teszteltek itt az oldalon a Z Ultránál csak áradoztak róla. El is mondták miért jobb mint a többi.
magyarul még nem láttad. grat.
Tudod mi a vicc? A gagyi műanyag szappantartó formájú anyaghasználat, a túlszaturált kijelző ami be is ég, na meg a túlárazott készülékek amik mind ugyanolyanok.
a vicc, h a sony ugyanúgy müanyagbol gyárt, okoska.
a tulszaturált kijelzó, amit birka módján bégetsz, több lépcsöben lehet állítani lejjebb is. tehát kapufa
Az s4 zoom is egy hulladék és az aktív is amibe csak tft van..
az active kijelzője reggelire eszi a sony összes kiejlzőjét
Savanyú a szőlő, hogy a Sony a legjobb.
ez annyira gáz, h akár aláírás is lehetne
-
hurrikan
addikt
válasz
RaveForce #63 üzenetére
Így van, mindenki gyenge felfogású itt MA-n, maguk a tesztelők is akik a Z Ultrát tesztelték.
Meg úgy általánosan az egész világon akik írtak róla és elismerték.
Meg persze a videók és összehasonlító képek is mind hazudnak. Csak a te szemed lát jól és csak te vagy igazi szakértő okos ember.
Értjük kérlek, gratulálok a képességeidhez, leülhetsz. Mehetsz marketing menedzsernek a Samsunghoz AMOLED-et reklámozni. Ott mást úgyse kell csinálni csak beszélni olyan dolgokról amiket még sosem láttál élőben. -
Deck
titán
válasz
RaveForce #60 üzenetére
Trollkodj csak.. A triluminos kijelző lenyomja az amoledet és a többit is. Amit teszteltek itt az oldalon a Z Ultránál csak áradoztak róla. El is mondták miért jobb mint a többi.
Tudod mi a vicc? A gagyi műanyag szappantartó formájú anyaghasználat, a túlszaturált kijelző ami be is ég, na meg a túlárazott készülékek amik mind ugyanolyanok. Az s4 zoom is egy hulladék és az aktív is amibe csak tft van.. Savanyú a szőlő, hogy a Sony a legjobb.
-
RaveForce
veterán
retartdált dolog egy kijelzőről olyan videőt nézni ami más kijelzőn ölt testet. ebbe nem mennék bele.
másrészt, a gyönge felfogásúaknak mégegyszer: láttam ezzel a technológiával TV-t. magyarul: a technológiát maximálisan kihasználó eszközt. ha nem érted meg most se, én többet nem szenvedek ezzel. -
hurrikan
addikt
válasz
RaveForce #60 üzenetére
Mondom, nézz pár videót és képet.
Utána magyarázd be a valótlan dolgokat annak aki elhiszi.
Csak a retardáltak írnak olyan dolgokról kritikát amit még nem is láttak.
csak pár link a sokból:de amint mondtam te biztosan jobban tudod mint az összes teszt oldal együtt véve
és nyilván a tudásod is meghaladja minden szakemberét aki azt mondta hogy egy remek kijelző lett a triluminos.
-
RaveForce
veterán
egy dolgot mondok. nem láttam még a készüléket, de láttam Trilluminos milla fölötti sony TV-t. A sony embere bevallotta, h a tavalyi készüléküknek szebb a képe, amikor mondtam h, most ezzel akarják lenyomni a mobilipart, mert nem fog sikerülni... tehát ha tv-ben ilyen a technológia, akk nem adok sok esélyt mobilnál se, a z ips,slcd, és persze a samoled mind alázza továbbra is. persze a régi szarnál egy fokkal jobb. erről kb ennyit.
-
törölt tag
Latom a sok kis gyökér megint itt van. Mar a xenont hianyoljak... Azt se tudják mi az, csak olvassák h nincs és itt trollkodnak.
-
hurrikan
addikt
válasz
RaveForce #56 üzenetére
Előbb nézd meg a Trilluminos TFT kijelzőt mielőtt kötözködsz. Nem mezei TFT-ről van szó.
Rengeteg összehasonlító videó van neten, SLCD3 szintet hozza simán sőt le is nyomja, a többi IPS alapú kijelzőt pedig bizony elveri nem kicsit. Színhőmérsékletben, fényerőben, betekintési szögben is.
Látatlanul belekötni mindenbe trollkodás céljából, az a vicc kérlek szépen. Meg a személy aki ilyeneket írogat. Persze te biztosan jobban tudod mint az eddigi tesztelők és szakmai oldalak amik írtak róla és rengeteg összehasonlítási alapjuk van. -
hurrikan
addikt
Lesz az több is.
Z Ultra futott nálam 34500-as AnTuTu-t a benchmark videón, és 18800-as Quadrantot.
Bár engem a benchmarkok annyira nem hoznak lázba, de azért jelzés értékűek.
De tényleg együtt van minden ebben a telefonban, jó kijelző, minőségi magnetic hangszóró, az átlagosnál jobb kamera modul, jó anyagminőség, vízállóság, a piac jelenleg legerősebb hardvere, a méretéhez képest egy igen nagy teljesítményű akko, és mindezek ellenére kellően vékony és gyönyörű, ja és van exponáló gomb is. A piac legjobb ajánlata lesz, akkor is ha jönnek egyéb márka fanok trolljai írogatni. Itt van egy kamera modul ami sokkal jobb mint ami az okos telefonok 99.9%-ában van, de persze ebbe is belekötnek, hogy miért nem még ennél is nagyobb. Rengeteg digitális gépben is ez a szenzor van, mégis gyönyörű 21MP-es képeket készít. Nem tudom minek kell mindig mindenen hisztizni.És kitudja még milyen apróságokat tartalmaz majd amiket pletykálnak, és nagy eséllyel igazak is. (S-Master DAC és erősítő, 4K videó felvétel, Bionz képfeldolgozó proci a kamerához, grafikus RAM, 60fps FHD, stb.)
de még ha a zárójeleseknek csak a fele lesz benne is a piac legjobb ajánlata. Főleg ha a Z Ultra-hoz hasonló ár/érték arányban jön. Bár ilyen paraméterekkel simán érthető ha 200K környékén, vagy kicsivel felette kezd majd. Hiszen ennél sokkal szerényebb tulajdonságú készülékek is kezdtek már magasabb áron.Ha pedig szoftveresen is annyira egyben lesz mint a Z Ultra akkor biztos a siker.
-
Ali G.
senior tag
tökéletesen egyet értek veled erős akku lesz és már teszteltek vele egy laza 30 ezer fölötti antutu eredményt ért el és még ki tudja hogy mennyire optimalizálják véglegesen
ez most samsung killer azért a sok troll ,majd belekötnek abba is miért csak három színben lesz
az első felbukkanása óta követem ezt a telót, ezt mindenképpen megfogom szerezni magamnak és ha lesz belőle mini verza is akkor az ideji év legjobb telója is lehet, mert minden benne van ami kell, legyen az hárdver, szoftver,dizájn,kamera,vízállóság, üzemidő, mi kéne még?
engem nem érdekel a xenon nem vagyok éjjeli makrófotós, az infra főleg nem érdekel, csak egyel több dolog lenne ami fogyaszt
-
hurrikan
addikt
Persze hogy erős, 3050mAh lesz 5" mellé. A többi 5"-osban mekkora akksi is van?
Ugyan az az akksi lesz benne mint a Z Ultra-ban, és az is elment 2napig a teszten, 6.44"-al.
Csak a sok Samsung fan nem tudja elviselni hogy most nem a Samsung az első valamiben. Van jó telefonos kamerájuk ami szar képeket csinál, annál mindképp jobb lesz a Honami.
És legalább minden más téren is odateszi magát.Egyébként Sony G LENS lesz benne. Olyan hogy R lencse nem létezik.
Azért ez elég durva hiba. Főleg hogy ott figyel a képen is a bazi nagy G betű. Ehhez képest sikerült egy nem létező lencse nevet említeni. Grat xD -
babkukta
senior tag
Istenem, mennyi szánalmas ember már bocsánat. Miért kell mindenben csak a hibát látni??? Mondjatok egy, egy olyan készüléket, amelyik tökéletes????? Számotokra NINCS olyan!!! Hogy miért?? Elmondom:
Ha túl nagy a keret, az a baj, ha túl kicsi, akkor meg az. Ha túl vastag, az a baj, mert batár, ha túl vékony, eltörik meg félted. Ha könnyű, nincs minőség érzeted, ha nehéz, tégla, húzza a zsebed. 6" az tepsi, a 3,5 meg nem menő, 8Mp .. szánalmas, 12 mp, miért nem 13??? Hd panel, miért nem FHD?? Csak snapi 600, miért nem 800??? snapi 800, miért nem 600?? Inkább az üzemidőre gyúrjanak, mint Soc,re, ennél nem kell jobb. Hiányzik a LED, bakker, hogy képzelitek??? Van LED, miért nem Xenon??? Van Xenon is, miért nincs LED meg Xenon együtt??? Van mind2?? Miért csak 13 MP??? 20 Mp?? Miért nem 40??? Sima TFT, miért nem Amoled??? Amoled, miért nem IPS??? Android, miért nem WP??? Wp, miért nem Android???
Mi a jó nektek??? SEMMI!! Lássuk be, SEMMI!!! Valami hibát mindig kell találni, amit fel lehet róni egy készüléknek. Ez ilyen!! Ez van. Nem tetszik?? Nézd meg a Zoom-ot, ami egy retardált cucc. Ott a Xenonotok, az jobb??? Jobb készülék, jobban tetszik?? Ott a vastag Lumia 1020, aminél meg az a gond.. meg az h kidülled a kamera.
Ez egy korrekt készülék, korrekt házban korrekt hardverrel. Ezen nincs mit vitázni!!! De lehet h a korrekt nem is a megfelelő szó, mert ez bravúrt érdemlő készülék!! Akik egy ekkora házba belepakolnak ilyen dolgokat, azok szerintem egyáltalán nem azt érdemlik meg, h "Miért nem Xenon", hanem csak annyit, h "Ez szép munka volt fiúk". De a magyar ember mindig is telhetetlen volt.. hát, ez van. -
Ali G.
senior tag
mennyi troll van itt
mostmár ha nem tudnak belekötni a kijelzőbe akkor a xenon vaku hiányába vagy az infra hiányába kell belekötni , találjatok még ki sok ilyen jelentéktelen dolgot
A cikkben hiba van mert az G lencse nem R lencse és a többieknek szólok hogy erős lesz az akku is
ez nem egy kameratelefon mint a samsung galaxy s4 zoom, azért nincs xenon de ahhoz szerintem vastagabb kéne legyen a teló akkor meg az lenne a bajotok hogy miért vastag
Az infra nem sok funkcionalitással rendelkezik, míg elindítod az alkalmazást amivel irányítanád a kütyüjeidet addigra felkapod a rendes távirányítót és átkapcsolsz
-
moleculez
veterán
Ha fotos telo-topik, akkor Lumia 1020 voltmár? :-D
-
razzorr
őstag
válasz
FragMaster #34 üzenetére
Bizony,megszépíti azokat az időket a jó öreg k750,pláne hogy a komplett egyetemi időm alatt ezzel örökítettem meg mindent. De ez tényleg csak a múlt, amikor nem volt ilyen szőrszálhasogatás és elvárás a fotós telókkal szemben. Akkor még a fotó tartalma volt a lényeg, míg most a minősége.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Nem néz ki rosszul!
-
DemonDani
addikt
G lencséből totálisan R lencse lett... Hihetetlen, erre már nincs jobb szó. Nem értem miért kell ennyire ragaszkodni egy ilyen szétszórt szerzőhöz, mikor a munkáját nyilván valóan magasabb szinten el tudná végezni jó pár ember, egy kettő az itt kommentelők között is... Bocsi tényleg, most ez nem támadó kóbor fellépés de lassan nincs olyan hír, ami hibátlan lenne és naponta van, amiben ordító elírások és félrevezető dolgok vannak...
-
leslie_smith
aktív tag
Emberek!
A G átalakult R-re?
A Sony átnevezte? -
Ok. De még nem is láttuk a telefonnal lőtt tesztképeket.
Ti egy olyan készüléket kritizáltok ami meg sem jelent. Persze sok mindent be lehetne rakni, de amíg én nem láttam tesztfotókat addig nem nagyon cseszegetném a kamera modultjoey20: 6.5-7 mm-be próbálj berakni egy xenon-t...
-
joey04
titán
nem azt jelenti csak fotózára lehet használni.
Nem bizony, mert akkor fényképezőgép lenne.
Éppen ezért csak fotózásra fókuszált készülék.
Nem várunk el olyan butaságokat mint amiket írsz, első körben elég lenne egy xenon vaku, amit jóval korábban is használtak már telefonokban. Aztán majd jöhet a képminőség ahol a Nokia lesz az ellenfél. -
törölt tag
válasz
FragMaster #25 üzenetére
Soha!!
Ne is próbálj áttéríteni a rossz oldalra
Nekem is volt Samungom, jók de a Sony most a best nekem. -
De ez nem a fotózásra fókuszált készülék. Könyörgöm fogjátok már fel. Azért mert beletettek egy átlagnál jobb kamerát az még nem azt jelenti csak fotózára lehet használni. Jó hogy nem azt várjátok el, hogy tükörreflexes legyen, meg még persze 10X-es optikai zoom is legyen benne.
-
falijja
őstag
Hát azért kár érte mivel fotózásra kihegyezett telóról van szó...
de még így is bőven ez lesz a kövi telóm hála a triliumnak....
-
-
törölt tag
Ha nem a Z, ez lesz a köv telefonom.
Utóbbi 4 telefonom Sony volt, inkább váltsak Samura??? A nagy F@xt! xD
-
HawerKing
őstag
lett volna ott meg hely a xenon nak is
-
MuzikJunkie
aktív tag
Fúúú! Nem is kell iksztyúb, ha ilyen kanfa**tikus videókat látok.
-
zoty0
tag
Én csak azt sajnálom nem lett olyan mint az első pletykák alatt híresztelték
- Bika képérzékelő => vastagabb mobil elférhetett volna mellette egy nagyobb aku és egy xenon led dou
- Nem tudoma hang chipjéről van-e információ , hangzásáról volt-e azóta valami, mert az első pletykákban azt is írogatták jófajta hang chip kerül bele.
És akkor ez lett volna a tökéletes mobilPersze Várós mobil, kár hogy ezt sem fogom tudni meg venni ( ára miat )
-
Danny750
őstag
Akkor maradj az N8nàl....nem fotózásra kihegyezett modell, csak komolyabb kameràt kap az átlagnál , de látom itt ez sem elég senkinek....
Xenon 7mm alatti készülékbe?? Nézdd meg a Xenonos Nokiàk milyen husik...
Gart Sony , nagyon odatettétek!
Mit akar a samu meg a htc?? Vicc..
Következő telóm meg is vanA cikkhez: sztem a lencse meg G lesz, de ezt a képeken is látni. ..
-
stewe780
őstag
"az 1/2,3 hüvelykes 20,8 megapixeles képérzékelő relatíve nagy képpontjai"
Miféééééle nagy képpontok?
1/2,3-on 20 megapixel rohadt kicsi képpont méretet ad. Még a telefonos kamerákhoz viszonyítva is! Az N8-amban 1/1.83-on van 12mpx, na azok relatíve nagy képpontok. Ez viszont ugyanaz a hulladék képpontméret, mint bármelyik másik teló kamera.
-
rumos14
nagyúr
G lencse lesz az...
-
joey04
titán
Nem értem miért nincs benne Xenon... Engem mondjuk nem érdekel, de ha már fotózásra kihegyezett modell, akkor illene belepakolni.
-
Deck
titán
Xperia Z1 Honami
gyere apucihoz
-
rootkiller
őstag
Úgy látszik nem csak a Nokia lát rációt ezen a szegmensben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 7
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HP notebook topic
- Milyen program, ami...?
- Medence topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest