- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
A vastagságon kívül (ez is kerek 1mm) mégis kisebb a sima z-nél is. Na igen az ip minősítés lehet ok, bár nem tudom az ennek való megfelelés milyen különleges helyigénnyel jár a különböző speciális tömítéseken és szigetelésen kívül.
Nagyon pofás amúgy és ahogy keresgélek a kiszivárgott képek közt úgy tűnik mintha jobban lekerekítették volna az éleket (nem a sarkokat mielőtt valaki félreért) a szélein a Z-hez képest, ami nekem nem volt túl kényelmes, csak nem bántam volna ha nem nő a változatlan kijelzőmérethez képest még tovább maga a készülékház. -
RaveForce
veterán
retartdált dolog egy kijelzőről olyan videőt nézni ami más kijelzőn ölt testet. ebbe nem mennék bele.
másrészt, a gyönge felfogásúaknak mégegyszer: láttam ezzel a technológiával TV-t. magyarul: a technológiát maximálisan kihasználó eszközt. ha nem érted meg most se, én többet nem szenvedek ezzel. -
RaveForce
veterán
egy dolgot mondok. nem láttam még a készüléket, de láttam Trilluminos milla fölötti sony TV-t. A sony embere bevallotta, h a tavalyi készüléküknek szebb a képe, amikor mondtam h, most ezzel akarják lenyomni a mobilipart, mert nem fog sikerülni... tehát ha tv-ben ilyen a technológia, akk nem adok sok esélyt mobilnál se, a z ips,slcd, és persze a samoled mind alázza továbbra is. persze a régi szarnál egy fokkal jobb. erről kb ennyit.
-
Ali G.
senior tag
tökéletesen egyet értek veled erős akku lesz és már teszteltek vele egy laza 30 ezer fölötti antutu eredményt ért el és még ki tudja hogy mennyire optimalizálják véglegesen
ez most samsung killer azért a sok troll ,majd belekötnek abba is miért csak három színben lesz
az első felbukkanása óta követem ezt a telót, ezt mindenképpen megfogom szerezni magamnak és ha lesz belőle mini verza is akkor az ideji év legjobb telója is lehet, mert minden benne van ami kell, legyen az hárdver, szoftver,dizájn,kamera,vízállóság, üzemidő, mi kéne még?
engem nem érdekel a xenon nem vagyok éjjeli makrófotós, az infra főleg nem érdekel, csak egyel több dolog lenne ami fogyaszt
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Gitáros topic
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Filmvilág
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 120.000ft!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest