- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
A vastagságon kívül (ez is kerek 1mm) mégis kisebb a sima z-nél is. Na igen az ip minősítés lehet ok, bár nem tudom az ennek való megfelelés milyen különleges helyigénnyel jár a különböző speciális tömítéseken és szigetelésen kívül.
Nagyon pofás amúgy és ahogy keresgélek a kiszivárgott képek közt úgy tűnik mintha jobban lekerekítették volna az éleket (nem a sarkokat mielőtt valaki félreért) a szélein a Z-hez képest, ami nekem nem volt túl kényelmes, csak nem bántam volna ha nem nő a változatlan kijelzőmérethez képest még tovább maga a készülékház. -
RaveForce
veterán
retartdált dolog egy kijelzőről olyan videőt nézni ami más kijelzőn ölt testet. ebbe nem mennék bele.
másrészt, a gyönge felfogásúaknak mégegyszer: láttam ezzel a technológiával TV-t. magyarul: a technológiát maximálisan kihasználó eszközt. ha nem érted meg most se, én többet nem szenvedek ezzel. -
RaveForce
veterán
egy dolgot mondok. nem láttam még a készüléket, de láttam Trilluminos milla fölötti sony TV-t. A sony embere bevallotta, h a tavalyi készüléküknek szebb a képe, amikor mondtam h, most ezzel akarják lenyomni a mobilipart, mert nem fog sikerülni... tehát ha tv-ben ilyen a technológia, akk nem adok sok esélyt mobilnál se, a z ips,slcd, és persze a samoled mind alázza továbbra is. persze a régi szarnál egy fokkal jobb. erről kb ennyit.
-
Ali G.
senior tag
tökéletesen egyet értek veled erős akku lesz és már teszteltek vele egy laza 30 ezer fölötti antutu eredményt ért el és még ki tudja hogy mennyire optimalizálják véglegesen
ez most samsung killer azért a sok troll ,majd belekötnek abba is miért csak három színben lesz
az első felbukkanása óta követem ezt a telót, ezt mindenképpen megfogom szerezni magamnak és ha lesz belőle mini verza is akkor az ideji év legjobb telója is lehet, mert minden benne van ami kell, legyen az hárdver, szoftver,dizájn,kamera,vízállóság, üzemidő, mi kéne még?
engem nem érdekel a xenon nem vagyok éjjeli makrófotós, az infra főleg nem érdekel, csak egyel több dolog lenne ami fogyaszt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest