- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
válasz
#32839680 #101 üzenetére
mondjuk sosem értettem, hogy miért nincs szaturáció állító csúszka, amivel legalább szoftveresen lejjebb tudnám venni a színek erősségét
erre mit mondjak?! bizonyíték arra, h sose volt kezedben samoledes teló...
S2 óta ez elérhető, ami több mint 2 évet jelent. najó nem méltatom a helyzetet, mki tudja h a sony rajongókon van a legnagyobb szemüveg....
-
RaveForce
veterán
Trollkodj csak.. A triluminos kijelző lenyomja az amoledet és a többit is. Amit teszteltek itt az oldalon a Z Ultránál csak áradoztak róla. El is mondták miért jobb mint a többi.
magyarul még nem láttad. grat.
Tudod mi a vicc? A gagyi műanyag szappantartó formájú anyaghasználat, a túlszaturált kijelző ami be is ég, na meg a túlárazott készülékek amik mind ugyanolyanok.
a vicc, h a sony ugyanúgy müanyagbol gyárt, okoska.
a tulszaturált kijelzó, amit birka módján bégetsz, több lépcsöben lehet állítani lejjebb is. tehát kapufa
Az s4 zoom is egy hulladék és az aktív is amibe csak tft van..
az active kijelzője reggelire eszi a sony összes kiejlzőjét
Savanyú a szőlő, hogy a Sony a legjobb.
ez annyira gáz, h akár aláírás is lehetne
-
RaveForce
veterán
retartdált dolog egy kijelzőről olyan videőt nézni ami más kijelzőn ölt testet. ebbe nem mennék bele.
másrészt, a gyönge felfogásúaknak mégegyszer: láttam ezzel a technológiával TV-t. magyarul: a technológiát maximálisan kihasználó eszközt. ha nem érted meg most se, én többet nem szenvedek ezzel. -
RaveForce
veterán
egy dolgot mondok. nem láttam még a készüléket, de láttam Trilluminos milla fölötti sony TV-t. A sony embere bevallotta, h a tavalyi készüléküknek szebb a képe, amikor mondtam h, most ezzel akarják lenyomni a mobilipart, mert nem fog sikerülni... tehát ha tv-ben ilyen a technológia, akk nem adok sok esélyt mobilnál se, a z ips,slcd, és persze a samoled mind alázza továbbra is. persze a régi szarnál egy fokkal jobb. erről kb ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest