- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackydan
senior tag
Ne bántsátok szegény telefonokat
Kinek a pap... Amúgy én ki nem dobnám az g2-t még ha nem is olyan szuper az anyaghasználata mint a z1-nek
Tökéletes telót kár is keresni mert olyan nincs is, mindegyiknek van erőssége és pár kisebb- nagyobb hibája. Én úgy érzem a sony végre megtalálta magát, ezt az újfajta kijelzőt nem láttam de az ultrás összehasonlító videók azért így képernyőn keresztül meggyőzőek. Külalakra most a number one nálam
-
blackydan
senior tag
Nagyon felcsigázott ez a készülék is, megy a kavarás bennem rendesen, hogy ez vagy az lg g2 legyen. Persze elkapkodni nem tudom mivel a sony-t csak szeptember elején mutatják be, g2 meg jó esetben szeptember végétől lesz kapható. Szóval hajrá remélem lenyűgöz majd a bemutató
Amire viszont nagyon kivi leszek, hogy milyen DAC-ot fog kapni a telefon
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest