- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ali G.
senior tag
ez is igaz
de én nem vagyok twitteren, doomlord meg nagyon tehetséges még meg sem jelent normálisan az xperia s jelly bean-je de ő már dobta fel a demót a netre és telepíteni lehetett már hónapokkal előtte az általa kiszivárogtatott verziót aztán meg eleve root-olt rom-ot csinált a gyári ROM-ból
jacis: ez az év telója, ez az ami mindenki álma,minden benne van és minden ütős -
Ali G.
senior tag
válasz
FragMaster #96 üzenetére
a növekedésre a fém keret is rátesz egy adaggal
de ha kell fém keret akkor ezt el kell nézni,ez legalább nem fémhatású keret lesz
-
Ali G.
senior tag
válasz
FragMaster #93 üzenetére
nem hinném hogy nagy az alsó és felső része, mondjuk az alja érzéki csalódást is kelt mert a képernyő alján a funkciógomb háttere sötét színű az alábbi képen pl megnézhetsz egy összehasonlítást az xperia Z és többek között a galaxy s3-al, nincs gond se a kávával sem a tetejével vagy aljával szerintem
-
Ali G.
senior tag
válasz
FragMaster #89 üzenetére
akkor az antennák,jack csatlakozó és a hangszórók hova kerülnek szerinted? majd rárajzolod vagy hogy?
ha vastag lenne a kávája akkor meg azt írnád miért vastag a káva?
-
Ali G.
senior tag
újabb kép a Z1-ről töltés közben, látható az állapotjelző led helye és a micro usb helye
-
Ali G.
senior tag
tökéletesen egyet értek veled erős akku lesz és már teszteltek vele egy laza 30 ezer fölötti antutu eredményt ért el és még ki tudja hogy mennyire optimalizálják véglegesen
ez most samsung killer azért a sok troll ,majd belekötnek abba is miért csak három színben lesz
az első felbukkanása óta követem ezt a telót, ezt mindenképpen megfogom szerezni magamnak és ha lesz belőle mini verza is akkor az ideji év legjobb telója is lehet, mert minden benne van ami kell, legyen az hárdver, szoftver,dizájn,kamera,vízállóság, üzemidő, mi kéne még?
engem nem érdekel a xenon nem vagyok éjjeli makrófotós, az infra főleg nem érdekel, csak egyel több dolog lenne ami fogyaszt
-
Ali G.
senior tag
mennyi troll van itt
mostmár ha nem tudnak belekötni a kijelzőbe akkor a xenon vaku hiányába vagy az infra hiányába kell belekötni , találjatok még ki sok ilyen jelentéktelen dolgot
A cikkben hiba van mert az G lencse nem R lencse és a többieknek szólok hogy erős lesz az akku is
ez nem egy kameratelefon mint a samsung galaxy s4 zoom, azért nincs xenon de ahhoz szerintem vastagabb kéne legyen a teló akkor meg az lenne a bajotok hogy miért vastag
Az infra nem sok funkcionalitással rendelkezik, míg elindítod az alkalmazást amivel irányítanád a kütyüjeidet addigra felkapod a rendes távirányítót és átkapcsolsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest