- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Szerintem a képminőség elég korrekt, ha a macska hülyéskedik valamit, vagy látok egy jó kocsit, arra tökéletesen elég előkapni is lefotózni. Ja meg az automatikus dokumentumfelismerés jól jön puskázáshoz
A videóban meg osztom Isten88 véleményét, mondjuk nem ennyire durva. -
Isten88
senior tag
Szia!
Ajánlom ezt a boltot, ha telefont akarsz venni. Függetlenül adnak telefont, olcsóbban, mint a függőket a szolgáltatók. Ami a listában szerepel ár, az az angol nyelvű telefoné, magyar telefonokat is árulnak. Olvasgass a honlapon, visszahívnak, ha kéred.Korrektek szerintem nagyon, de Te tudod.
A ciripelés szinte csak akkor hallatszik, ha a fejedhez teszed a telefont és világít a kijelző. Elvileg kijavítják, legalábbis Nekem is ezt ígérték a mai napon:
Akkor nem ajánlom ezt a telefont, ha játszani is akarsz vele kicsit komolyabban. Kicsi kijelzőfelbontás miatt kicsúsznak a komolyabb játékok a kijelzőről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged