Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
qpakcovboy #143 üzenetére
Elvileg ha felemeled a füledhez, akkor lezárja a fényérzékelő.
A képes problémára: szerintem másold fel előbb gépre a dolgokat, és onnan másold vissza. Ilyen bajt én még nem tapasztaltam...
Amúgy a telefon topikja itt van. -
ko9
addikt
Szerintem a képminőség elég korrekt, ha a macska hülyéskedik valamit, vagy látok egy jó kocsit, arra tökéletesen elég előkapni is lefotózni. Ja meg az automatikus dokumentumfelismerés jól jön puskázáshoz
A videóban meg osztom Isten88 véleményét, mondjuk nem ennyire durva. -
ko9
addikt
Másik topikban említették, hogy szoftverrel elég sok mindent tudnak módosítani, minden hardver működésébe bele tudnak folyni. LEHET, hogy csak valami apróság az egész, azt átírják, és béke. VISZONT ez vajon fogja-e befolyásolni a telefon eddig szolgáltatásait/teljesítményét? Mivan ha lejjebbviszik a processzor sebességét, és azzal szűnik meg a zaj (ezt a példát mondjuk cáfolták, de a lényeget értitek).
LEHET, hogy csak beraknak egy zajszűrő algoritmust, ami a videóból kiszedni a hangot, és attól ciripelni fog, csak nem annyira észrevehető. Ez októberben kiderül -
ko9
addikt
válasz
Bambusznád #79 üzenetére
Én meg sose jártam még így
-
ko9
addikt
Ezzel a widgettel állítom a fényerőt, nem kell hozzá rootolni. Én se fogom egy ideig, mert kell a garancia
-
ko9
addikt
válasz
lightstick #38 üzenetére
Mondjuk benne is van a cikkben, hogy a Telenor SIM kártya IS okozza a problémát
-
ko9
addikt
Alátámasztom, még meg se néztem, de eszembe jutott, hogy mikor próbáltam az egyik "játékot" (X-Plane 9), akkor a középtengely úgy remegett, hogy 5%-os tűréshatárt kellett beállítanom, hogy fel tudjak egyáltalán szállni. Akkor ennek nem tulajdonítottam jelentőséget, lehet hiba volt
-
ko9
addikt
Üdv!
A Minivel tudtunk szerint nincs ilyen probléma. Egyik se.
Gariztatni ameddig nem szereztünk tudomást arról, hogy vannak "tücsökmentes" készülékek, addig nem látom értelmét.
Az én készülékem 11W32-es, ami ugye 2011 32. hetében készült. Most 36.-at írjuk, és nem találkoztunk még 33/34/35-ös készülékekkel. Ez vagy azt jelenti, hogy dolgoznak az ügyön, vagy hogy nagy az átfutási ideje a készülékeknek. Bízunk benne, hogy előbb vagy utóbb lesz megoldás -
ko9
addikt
Csak azért, hogy jó példával járjak elő, kezdem a bejelentések sorát!
Ciripelés érzékelhető nálam!
SK17i
SI 1249-4773
11W32
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest