- iPhone topik
- Mobil flották
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ornagy
tag
Hát ha jól meghallgatom, akkor is sokkal gyengébb az átlagnál. És nem mindig fordul elő. De egyáltalán nem zavaró (esetemben), de egy szoft frissíés jöhetne már, mert irtózatosan eszi a memóriát az alap Oprendszer.
UI: Csak magas ferkvenciájú hangsóróval lehet hallani.(vagy füles)
-
Ornagy
tag
Akkorse zenél, jólműködik, engem csak az zavar hogy 355 MB memórából maximum 200 Szabad (ha minden alkalmazást kikapcsolok, és csak 1 főképernyő van). Szerintem nem eszik az android 155 MB-t alapból...
Ja és szerintem gyenge az aksi amit beleraktam, X8-amba is ugyanez az aksi van, ahhoz bőven elég volt, de ehhez... : /
-
Isten88
senior tag
Nem hiszem, hogy egy (szoftveres) zajszűrővel orvosolnák a problémát, mivel nem csak videó rögzítésénél hallatszik a ciripelés, hanem pl. világító kijelzőnél, ha a füledhez teszed, akkor is hallatszódik a halk ciripelés.
Ez PC-knél is előfordul (asztalinál is és laptopnál is találkoztam már vele, hogy ciripelteti a külső csatlakoztatott hangszórókat), de ott a földelléssel volt baj. Valahol fórumon is olvastam, hogy töltés közben eltűnik a telefon ciripelése, ezért gondoltam a földellésre egyből.
Proci órajelet nem hiszem, hogy visszavennék, de értem, hogy mit mondasz (valamelyik 'fícsört' letiltják, erre gondolsz szerintem). Ezt sem hiszem igazából, mert akkor csorbulna a telefon értéke és visszafejlődés lenne.
Nekem szervízben van a telefon, mert a fényérzékelője halt meg ~1-2 hét használat után, de majd csak visszakerül október végére...remélem már hibátlanul. -
sxxorp
őstag
És ezzel akkor leállítható az automata fényerő-szabályzás, amit egyébként menüből nem lehet átállítani? Csak mert ez pár embernek probléma volt, és mielőtt javaslom tudnom kellene, hogy ez akkor megoldás, mert most nem tudom tesztelni... Tehát ezután nem variálódik a fény magától?
-
Orsilány
csendes tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy ez a ciripelés zenehallgatás közben is érzékelhető? mert tervezném, h veszek egy ilyen telefont. A qwerty miatt nagyon tetszik nekem.. videót pedig nem nagyon szoktam készíteni, szóval ha csak akkor zavar be akkor lehet eltekintenék a problémától. Tudtok esetleg mondani valami más okot, hogy ne ezt a telefont válasszam... ugye szóbajött még a galaxy ace, a motorola defy, esetleg htc wildfire S... csak ugye ezeknél nincs fizikai qwerty bill.
Tudnátok nekem tanácsot adni?
nagyon köszönöm..
-
A telód egy zacsiba kerül benne egy lappal h mi a hibajelenség, megkapja egy technikus. Alapból kap új szoftot, megnézi a szerviz menüt mennek e a funkciók stb. Ha L 1-2-n nem javítható akkor megy 3-4-re. van h tudják mi a baja, de széria hiba. Egy új szoft sokat tud javítani mert állítja a HW-t is és néha az sokat javít a hibán. Van egy kitolható fehér nem jut eszembe a neve, annak az új szoft maga a megváltás mivel a hibának vélt 1 napos merülést javítja azzal h előbb kikapcsolja a kijelzőt meg ilyen dolgok. 5 nap alatt tapasztaltam dolgokat.
Ott csücsültem egy asztalnál. Múlt, nevetséges mai szemmel. Minden esetre azóta máshogy szemlélem a szervizeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest