Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli.22
tag
Köszi szépen! AZ üzletet én is ismerem, tesómnak itt fogok hamarosan egy xperia x8-ast venni.
Annak azért nagyon ürülnék ha a ciripelést megoldanák majd. Játszani nég életemben nem játszottam telefonnal(leszámítva anno valami vetkőzős pokert
), tehát ez szerencsére nem tart vissza a készüléktől, az egyedüli gyenge pontja számomra talán a kicsit gyenge kamera a tesztek alapján. Persze ezzel is nyugodtan megörökítheti szerintem az ember a családi kirándulást mondjuk. -
ko9
addikt
Másik topikban említették, hogy szoftverrel elég sok mindent tudnak módosítani, minden hardver működésébe bele tudnak folyni. LEHET, hogy csak valami apróság az egész, azt átírják, és béke. VISZONT ez vajon fogja-e befolyásolni a telefon eddig szolgáltatásait/teljesítményét? Mivan ha lejjebbviszik a processzor sebességét, és azzal szűnik meg a zaj (ezt a példát mondjuk cáfolták, de a lényeget értitek).
LEHET, hogy csak beraknak egy zajszűrő algoritmust, ami a videóból kiszedni a hangot, és attól ciripelni fog, csak nem annyira észrevehető. Ez októberben kiderül
-
ko9
addikt
Ezzel a widgettel állítom a fényerőt, nem kell hozzá rootolni. Én se fogom egy ideig, mert kell a garancia

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- X140M1F4N károsultjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

), tehát ez szerencsére nem tart vissza a készüléktől, az egyedüli gyenge pontja számomra talán a kicsit gyenge kamera a tesztek alapján. Persze ezzel is nyugodtan megörökítheti szerintem az ember a családi kirándulást mondjuk.