- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli.22
tag
Köszi szépen! AZ üzletet én is ismerem, tesómnak itt fogok hamarosan egy xperia x8-ast venni.
Annak azért nagyon ürülnék ha a ciripelést megoldanák majd. Játszani nég életemben nem játszottam telefonnal(leszámítva anno valami vetkőzős pokert), tehát ez szerencsére nem tart vissza a készüléktől, az egyedüli gyenge pontja számomra talán a kicsit gyenge kamera a tesztek alapján. Persze ezzel is nyugodtan megörökítheti szerintem az ember a családi kirándulást mondjuk.
-
ko9
addikt
Másik topikban említették, hogy szoftverrel elég sok mindent tudnak módosítani, minden hardver működésébe bele tudnak folyni. LEHET, hogy csak valami apróság az egész, azt átírják, és béke. VISZONT ez vajon fogja-e befolyásolni a telefon eddig szolgáltatásait/teljesítményét? Mivan ha lejjebbviszik a processzor sebességét, és azzal szűnik meg a zaj (ezt a példát mondjuk cáfolták, de a lényeget értitek).
LEHET, hogy csak beraknak egy zajszűrő algoritmust, ami a videóból kiszedni a hangot, és attól ciripelni fog, csak nem annyira észrevehető. Ez októberben kiderül -
ko9
addikt
Ezzel a widgettel állítom a fényerőt, nem kell hozzá rootolni. Én se fogom egy ideig, mert kell a garancia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest