Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
Hadd vegye csak! Az ő dolga. Én maradok az olcsó, de jobb kínainál... ( Na meg EU-ban hivatalosan nem is fogsz kapni olyan dualSIM-es telefont, aminek még az akkuja is jó, jó minőségű, gyors és nagy felbontású és nem 100.000Ft) Ja és, nem tucattermék kinézete van azt el is felejtettem.
-
babkukta
senior tag
Ja ok, tehát mindig a legolcsóbbat érdemes venni, mert az megéri feltétlen
Ha elkéri az árát, kérje, csak jó legyen. Ugyanígy nem veszek se olcsó ételt, ruhát stb, mégis megvagyok. Drágább? Na istenem. Ettől még nem fogom a saját sz.romat megenni. Lehet h vki az olcsóságot szereti (nem is egy ismerősöm van), egészségére!
Ettől még egyáltalán nem lesz tudatlan egy vásárló. De ha te így érzed, akkor nekem mind1. Ettől még biztos h nem fogok kínából rendelni semmi sz.rt sz.r garanciáért, minőségért. (Oké, talán egy Oppo elférne, de amíg nem látom, azt se venném)
-
babkukta
senior tag
Én nap mint nap olvasom az új telefonokról szóló híreket, legyen itt szó meizuról, xiaomi, xolo, huawei meg a tökömtudja milyen biznisz cégekről, és soha nem éreztem egyiknél se kényszert arra, h én ilyen telefont vegyek, akármennyibe is kerüljön. Nem vagyok egy gazdag gyerek, nem is vagyok milliomosok leszármazottja, de nekem ezek nem kellenek!!!! Nekem túl gagyik. Oké, lehet h ugyanaz van benne, mint egy híresebb brandében, de... nem. Számomra nem értékes egy ilyen telefon. Inkább kiadok 2x annyit egy ugyanolyan tudásért, de tudjam h ott a szakszerviz, a múlt, a márka, minőség. Lehet h kevesen vannak így, de én ilyen vagyok... inkább egy Sony, Nokia, HTC
-
halkow
őstag
hát nem a legjobb ajánlat
-
gghrtz
őstag
En tavaly nyaron vettem 5"-es FHD telefont 50,000 Ft-ert. (Aminek a kameraja es a hangja is tok jo volt hozzatennem)
-
Graphics
Jómunkásember
Lehet kéne neki, igaz ez a hardver már ennél olcsóbban is elérhető
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nők, nőügyek (18+)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest