Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gghrtz
őstag
Hadd vegye csak! Az ő dolga. Én maradok az olcsó, de jobb kínainál... ( Na meg EU-ban hivatalosan nem is fogsz kapni olyan dualSIM-es telefont, aminek még az akkuja is jó, jó minőségű, gyors és nagy felbontású és nem 100.000Ft) Ja és, nem tucattermék kinézete van azt el is felejtettem.
-
babkukta
senior tag
Ja ok, tehát mindig a legolcsóbbat érdemes venni, mert az megéri feltétlen
Ha elkéri az árát, kérje, csak jó legyen. Ugyanígy nem veszek se olcsó ételt, ruhát stb, mégis megvagyok. Drágább? Na istenem. Ettől még nem fogom a saját sz.romat megenni. Lehet h vki az olcsóságot szereti (nem is egy ismerősöm van), egészségére!
Ettől még egyáltalán nem lesz tudatlan egy vásárló. De ha te így érzed, akkor nekem mind1. Ettől még biztos h nem fogok kínából rendelni semmi sz.rt sz.r garanciáért, minőségért. (Oké, talán egy Oppo elférne, de amíg nem látom, azt se venném)
-
-
babkukta
senior tag
Én nap mint nap olvasom az új telefonokról szóló híreket, legyen itt szó meizuról, xiaomi, xolo, huawei meg a tökömtudja milyen biznisz cégekről, és soha nem éreztem egyiknél se kényszert arra, h én ilyen telefont vegyek, akármennyibe is kerüljön. Nem vagyok egy gazdag gyerek, nem is vagyok milliomosok leszármazottja, de nekem ezek nem kellenek!!!! Nekem túl gagyik. Oké, lehet h ugyanaz van benne, mint egy híresebb brandében, de... nem. Számomra nem értékes egy ilyen telefon. Inkább kiadok 2x annyit egy ugyanolyan tudásért, de tudjam h ott a szakszerviz, a múlt, a márka, minőség. Lehet h kevesen vannak így, de én ilyen vagyok... inkább egy Sony, Nokia, HTC
-
halkow
őstag
hát nem a legjobb ajánlat
-
gghrtz
őstag
En tavaly nyaron vettem 5"-es FHD telefont 50,000 Ft-ert. (Aminek a kameraja es a hangja is tok jo volt hozzatennem)
-
Lehet kéne neki, igaz ez a hardver már ennél olcsóbban is elérhető
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen processzort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Interactive Brokers társalgó
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest