- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Macrodroid
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
Hadd vegye csak! Az ő dolga. Én maradok az olcsó, de jobb kínainál... ( Na meg EU-ban hivatalosan nem is fogsz kapni olyan dualSIM-es telefont, aminek még az akkuja is jó, jó minőségű, gyors és nagy felbontású és nem 100.000Ft) Ja és, nem tucattermék kinézete van azt el is felejtettem.
-
babkukta
senior tag
Ja ok, tehát mindig a legolcsóbbat érdemes venni, mert az megéri feltétlen
Ha elkéri az árát, kérje, csak jó legyen. Ugyanígy nem veszek se olcsó ételt, ruhát stb, mégis megvagyok. Drágább? Na istenem. Ettől még nem fogom a saját sz.romat megenni. Lehet h vki az olcsóságot szereti (nem is egy ismerősöm van), egészségére!
Ettől még egyáltalán nem lesz tudatlan egy vásárló. De ha te így érzed, akkor nekem mind1. Ettől még biztos h nem fogok kínából rendelni semmi sz.rt sz.r garanciáért, minőségért. (Oké, talán egy Oppo elférne, de amíg nem látom, azt se venném)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest