- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
elképzelhető, hogy nem optimalizált, de a vibrálás már a 9-es alatt is megvolt. ettől még persze javíthatják egy későbbi frissítéssel.
én gyorsaság szempontjából tényleg csak az ujjlenyomatolvasóval való feloldást vettem észre. egyébként, ha a kijelzőt előtte bekapcsolja az ember, akkor az olvasó már nagyon hamar felold... ahogy egyébként a kijelző bekapcsolása is (power gomb) hamar megtörténik. a kettő egyűtt valamiért több idő lett 10-es alatt. nem vészes, de érezhető.(#364) YASKATIR
nem lehet kérni, hogy ismételjék meg a tesztet?
a töltést én is lemérem legközelebb.
én egy ugreen töltővel szoktam tölteni, van rajta 1 és 2.4-es port is. megfigyelem majd, hogyan viselkedik töltés közben a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi ismét hozza a papírformát: adott árszinten kihozza a lehető legtöbbet a dolgokból és közben nem igazán hibázik. A Redmi 6 korrekt, kisebb is lett, csak ennek ára is van.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest