- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Adamyno #30440 üzenetére
Hali,
Valami hasonló történt nálam is, eladás előtt szombat este (!!!), mondom visszarakok egy gyári fastboot rom-ot és zárom az addig nyitott bootloader-t.
Végig is ment a Flash szépen, de elindulás után "A készülékkeresés tárhelye sérült. A telefon most nem biztonságos." felugró hibaüzenet, és persze mivel kértem, a BL szépen lezárult.
Mindemellett nem volt se WiFi se Bluetooth, az IMEI-k megvannak, a GSM rész működött. Ja és a lényeg, a Mi fiókba sem tudtam emiatt belépni...
Ma kalandos és hosszantartó kattingatás árán sikerült(!) az ismételt Unlock, de mivel nincs EFS mentésem meg vagyok lőve.
Mr. crok -kal már többször is konzultálva, azt a tanácsot kaptam, hogy elsőként tegyek fel egy official LOS-t, hátha az mást lát, és közben próbáljak valakitől egy QCN (vagy XQCN vagy EFS) mentést szerezni.
Mivel az IMEI-k megvannak, "csak" azokat kell egy jó mentésben hexa editorral átírnom, ami alapján a most hiányzó interfészek adatai visszaállnak.
A nap kérdése: van-e valakinek ilyen mentése, és azt hajlandó-e átadni nekem?
-
siddis
őstag
válasz
Adamyno #30450 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy a fastboot rom valamelyik file-ja tartalmazza a partíciókat meg azoknak a méreteit, de olyan két-három éve nem nagyon volt rajta gyári.. Például a /data az az mmc 49-es partíciója (ezt most egy twrp-s mentésből látom), a /system az 24-es, a /vendor a 48-as, a /cache a 25., /persist 26-os, a /boot a 21-es, a /recovery a 22-es, a a/misc a 27-es és így tovább, és így tovább..
De igazából azt is érdemes megfontolni, hogy megér-e ennyi melót egy telefon, ami max. 20-at ha ér.. -
Adamyno
tag
válasz
Adamyno #30449 üzenetére
Visszakerestem, egy mido vagyis redmi note 4x recoveryt sikerült flashelni. Azóta van a bootloop. Valószínűleg valahogy particionálni kellene de nem tudom hogyan.
Nem tudom mire való az EDL mód pontosan, de már elkezdtem abba az irányba is gondolkodni mert lehet, hogy az lesz a végső megoldás. Most egyelőre sikerült bebootolni a régi gyári recoveryt, megy a mi PC Suite-on keresztül az R.update. Kíváncsi leszek mi lesz a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged