- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
Attipapa #9506 üzenetére
Nem kell azért úgymond vidékre menni(vagy mi a vidék, BPn kívül minden?)Én megyeszékhelyen lakom, nyugaton, és mi megy a városban? b20! erről ennyit, hogy a nagyobb városokban más 4g van. Jó biztos van más is, de itt a telekom b20-al ketyeg. Biztos nem vennék telefont b20 nélkül.
kriszbon: de nem kell várni semmiféle csodarendszert, mert én azt használom már 2 hónapja!! Hibátlanul!
A Xiaomi meg isteníti akinek 2 anyja van. Én vágnám ki elsőnek ha olyan dolgok lennének vele amit konkrétan nem írtál le, azért mondtam írd le mi a xar, mi nem működik.. Nekem ne idézgess hanem virits. -
lócitrom
őstag
válasz
Attipapa #9506 üzenetére
én ezekkel nagyon tisztában vagyok, de nem állítottam, hogy minden szolgáltató jelenleg maximális lefedettséget biztosít mindhárom 4G sávon. azt viszont tudni lehet, hogy folyamatosan építkeznek. egyedi esetek változatlanul vannak. ismerem ezt a problémát is. a többi viszont az ő döntése, hisz a cikket olvasta. az pedig cask annyiban szorul kiegészítésre, hogy azóta nőtt a lefedettség.
(#9510) DarthFader
ezt mondjuk nagyon én sem értem. nem először látok okostelefont meg nem is másodjára és a MIUI ugyan nekem sem a number one, de ennek ellenére nem akadt még meg a négy telefon közül egy sem a kezemben. nem egy svájci bicska, de egy relatíve normális rendszer nem szorongatja meg csak úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3640
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő