- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
Hát, reméljük, hogy beválik. Én személy szerint kíváncsi lennék a benyomásaidra. Az biztos, hogy az új dolgokat alkalmasint szokni kell.
A nagyobb méret leginkább csak akkor okozhat gondot, ha feszes farmerzsebben hordod a telót. Nálam pont ez a méret a határ, az 5,5-ös már nem férne el nadrágzsebben. De én nem hordok sztreccs nadrágokat. Én személy szerint azt javasolnám, hogy vegyél hozzá tokot és üveg borítást. Szinte kizárt, hogy ne ejtse el az ember a telót 1-2 év alatt. Néha kiveszem a tokból olyankor élvezem, hogy milyen kis vékony és csinos, de aztán 1-2 napon belül visszapakolom.
Jakuu,
köszi a probléma már megoldódott. (bár fogalmam sincs, hogyan kellene egy appot átvarázsolni egyik telóról a másikra...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest