Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
Hát, reméljük, hogy beválik. Én személy szerint kíváncsi lennék a benyomásaidra. Az biztos, hogy az új dolgokat alkalmasint szokni kell.
A nagyobb méret leginkább csak akkor okozhat gondot, ha feszes farmerzsebben hordod a telót. Nálam pont ez a méret a határ, az 5,5-ös már nem férne el nadrágzsebben. De én nem hordok sztreccs nadrágokat. Én személy szerint azt javasolnám, hogy vegyél hozzá tokot és üveg borítást. Szinte kizárt, hogy ne ejtse el az ember a telót 1-2 év alatt. Néha kiveszem a tokból olyankor élvezem, hogy milyen kis vékony és csinos, de aztán 1-2 napon belül visszapakolom.

Jakuu,
köszi a probléma már megoldódott. (bár fogalmam sincs, hogyan kellene egy appot átvarázsolni egyik telóról a másikra...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 93% akku
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest