- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Mercutio_ #28046 üzenetére
Nekem a 4X az első androidos telefonom, 4 különféle windowsos után (volt csúcskészülékem is köztük - 920). Olcsó volt, és nagyon igényes kidolgozású, jobb vétel akkortájt nem is volt. Nálam is a kis méret az egyik legfontosabb szempont, a másik a jó kamera. (A fém házhoz, ujjlenyomat olvasóhoz ragaszkodom, a nagyobb RAM és tárhely meg sajnos szükséges számomra - rühellem az SD-kártyát, nem tartom megbízhatónak - ráadásul nem is igazán olcsóbb, mintha a nagyobb tárhelyű telefont veszem.)
Tudom hogy nem utód, de ha megint elégedetten szeretnék két évig használni egy készüléket, akkor sajnos kategóriát kell lépnem. A pénztárcám nekem is lapos, de egyszerűen muszáj lesz össze spórolnom a 9 SE-re valót.
szerk: a dual-SIM-re szükségem van, a MIUI-t meg imádom. Amúgy egy iPhone 7 is számításba jöhetne, de számomra így nem megfelelő. (abból 120-130k körül csak 32GB-os tárhelyűt adnak, ami nem is bővíthető)
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest