Hirdetés
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Magisk
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Többször visszaállítottam már, amikor használhatatlan lett a sok buherálástól. A miui csak a miui dolgait menti, a google felé mentés meg sztem nem működik. Opció sincs a visszállításra.
Amikor nagyobb verzió frissítés érkezik, marad egy csomó felesleges dolog, ill a telepített, majd törölt appok is csomó szemetet hagynak maguk után. Merül a telefon, ez az nem működik, stb.
Nálam pl a gps nem ment, bármit csináltam, és a hard reset oldotta meg.
Namost, a mi cloud mentést meg kell nézni mikori, mert hajlamos nem csinálni, hiába van beállítva, hogy hetente. Ha régi, rá kell nyomni a mentés gombra, majd fél óra alatt 800 megát feltölt a mucloudba. Pl ez sem működik most nálam, hr lesz a vége
-
lócitrom
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
az, hisz bárminemű reset a system-en kívül visz mindent. a gyári beállítás nem csak gyorsítótárakat (cache könyvtárakat) töröl. de én marhára nem emlékszem arra sem, hogy nem Linux alapú telefonokon ez máshogy lett volna.
a felhő globálisan ment beállításokat. alkalmazásokból viszont csak a sajátot menti. a sikeressége persze nem garantált. a hard reset ugyanaz, mintha menüből vagy billentyűkóddal elindítanánk egy gyári beállítást.
valószínűleg keveri kicsit a Windows féle recovery megoldásokkal, amikor a rendszermagot törli a telepítő és megmarad a felhasználói adat jó esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Android szakmai topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LED világítás a lakásban
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest