- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
én foglalkozom a témával. viszont tesztelni nem teszteltem mielőtt állítottam a szűrésen. azóta sem tudom, hogy jobb-e
de ja, kevesen foglalatoskodnak ezzel. ugye nem a népnek kellene ezzel szórakoznia... nekem csak az a gondom, hogy nincs mindig időm felfogni, hogy mi micsoda és annak megfelelően megcsinálni, tesztelni azt. de majd hátha... -
aelod
veterán
Azért rajtad kívül ennyire nem mozgunk otthon a berhelésben. Out of the box akarjuk a pénzünkért használni a ketyerét. Én régen minden telefonomat romoltam, berheltem, hetente ROM csere, modok+patchek, minden amit el tudsz képzelni. Az első az volt, hogy reppent fel rájuk a nova és egyedi téma. Ma már lehet "öreg" vagyok és lusta ezekhez, egyszerűen használni akarom és pont. Egyedül a hátterem ami "custom" a telefonon meg az, hogy rootolva (utóbbi nélkül szerintem nagyon fapad a droid) van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Autós kamera eladó
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ja, kevesen foglalatoskodnak ezzel. ugye nem a népnek kellene ezzel szórakoznia... nekem csak az a gondom, hogy nincs mindig időm felfogni, hogy mi micsoda és annak megfelelően megcsinálni, tesztelni azt. de majd hátha...