- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
zoleeno1 #17704 üzenetére
Szerintem ne TG-t tegyetek rá, mert az érintés érzékenységét képes eléggé befolyásolni. Nekem is volt, én nagyon szerettem, nem zavart a különbség, de aztán rátettem egy másik fóliát (keresővel meg fogod találni, részletesen dokumentáltam), és az van a mai napig, imádom, olyan, mintha nem lenne rajta semmi.
Ha meg olyan tokkal használja, ami az elejét is védi, akár fólia se kell rá, mert akkor mi karcolná? (Nekem mondjuk épp a fülbevaló miatt kell a fólia, amúgy sima "belebújtatós" tokom van.)
-
orso0355
őstag
Több megoldást is javasolnak.
-
orso0355
őstag
válasz
spiderpig820 #17463 üzenetére
Legyen 10, az a szülinapom 😂
-
orso0355
őstag
válasz
infectedmann #17425 üzenetére
Összefoglaló fent?
-
orso0355
őstag
válasz
lsebestyen #17394 üzenetére
Nekem működik kikapcsolt kijelzővel is, nem raktam kivételekbe, viszont az nekem ki van kapcsolva, hogy automatán lője le a háttérben levő appokat.
-
orso0355
őstag
válasz
CoolBoy323 #17283 üzenetére
A legstabilabb szerintem a gyári global stabil 😃 nekem tökéletes, nem kell buzerálni, nő vagyok, használom, működik. Automatikusan frissül, ha kijön rá valami (nyilván ha úgy van beállítva).
(De azért 3 évig csak hozzányúl a hölgy? 😃)
-
orso0355
őstag
válasz
ericssonfan2 #17209 üzenetére
Nekem is handcent van már több teló óta, én elégedett vagyok vele.
-
orso0355
őstag
-
orso0355
őstag
válasz
#46372352 #17122 üzenetére
Az engedélyeket több helyen kell beállítani, plusz érdemes "lakatolni" az appot, akkor nem zárja be a rendszer. Lockolni a bal gomra nyomva tudsz. Megjelennek a futó dolgok, kiválasztod az appot, majd lefelé húzod, meg is jelenik egy kis lakat.
Az engedélyek kezelése több irányból is elérhető, milyen miui verzió van a telefonon? -
orso0355
őstag
Igazából hagyhatod bekapcsolva is, úgy látom, hogy csak akkor használja, ha olyan programot nyitsz meg (időjárás, maps, ilyesmi).
Egyébként nekem mindig azonnal indul és talál jelet bekapcsoláskor, eddigi telefonjaimhoz képest a legjobb, tehát végülis nálam ez a jelenség még nem jelentkezett.
Biztos lesz még itt tanács nálam hozzáértőbbektől is.
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #17054 üzenetére
Nem célzásképp kérdeztem, tényleg érdekelt.
Mindenki azt tesz a telefonnal, amit szeretne. Terveztem én is, hogy ráveszem magam, és kipróbálok ezt-azt, de aztán nem így lett, mára meg megszerettem a gyárit 😃
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #17051 üzenetére
Mennyi romot teszteltél? Csak érdekességképpen.
-
orso0355
őstag
válasz
spiderpig820 #16997 üzenetére
Pont azért mondtam ezt. Próbálom nem érteni ezeket a vicceket.
-
orso0355
őstag
válasz
lood55 #16832 üzenetére
Szerintem viccnek szánta. :-)
Érdemes az összefoglalót végigolvasni (ha még nem tetted), és érdemes keresőszavakkal is keresni a fórumban. Rengeteg hasznos találat lesz. Összefoglalni nem nagyon tudunk semmi ilyesmit, mert kb mindenki más romon van, így mindenkinek másképp működik.Tanács: csomagold ki, kapcsold be, használd 😃
-
orso0355
őstag
válasz
Norby86 #16818 üzenetére
Nekem a Miband 1s ÉS bt headset is szinte folyamatosan kapcsolatban van a telóval (oké, itthon a headset nem), és ez sem fogyasztja látványosan az akksit, az elején sokszor összehasonlítgattam meg méregettem, de nem volt olyan különbség, amire azt mondanám, hogy érdemi. Viszont én más romot nem próbáltam, így nincs összehasonlítási alapom.
-
orso0355
őstag
válasz
fuwiradis #16793 üzenetére
Csak mert én ugyanezzel küzdöttem 😂 azt hittem, rossz a füles. Kaptam még egyet, ugyanez. Vettem egy harmadikat... végül a negyediknél derült ki, hogy ez a megoldás 😃 persze egyik papírján se volt rajta, se az eladók nem írták meg reklamáláskor. Így most az egész családnak van bt headsetje 😂
-
orso0355
őstag
Valaki kérdezte, ezért írtam. Ennyi. Nem tudom, jobb, vagy rosszabb másnál, őszintén nem is érdekel, látva az utóbbi napok iszonyatát 😃 a napi fogyasztás is ugyanolyan, mint az előző global verzióval. Nem rosszabb egy cseppet se.
-
orso0355
őstag
Adalékul a legújabb global stabil fogyasztásához: este 10-kor tettem le repülős üzemmódban 100%-on. Most, reggel 9.42-kor 100% (9-kor repcsi ki, wifi be, 2 sim, fél órája netezgetek rajta).
-
orso0355
őstag
A frissítéssel szerintem nincs gond. 4/64 beszerzésre leginkább google jóbarátot javaslom, mert leginkább Kínából (enyém pl Alis), bár állítólag van közelebb is, csak mivel ez a verzió elvileg kínai belpiacra készül, nem igazán hivatalos az európai forgalmazás - ez nyilván a garanciánál érdekes.
-
orso0355
őstag
válasz
MamboRider #16413 üzenetére
Ritkán hangosítom ki, de konyhában, sütésfőzés közben nálam okés volt eddig, pedig volt zaj azért ott is. (Autóban headsetet használok, így azt nem tudom.)
-
orso0355
őstag
válasz
tillatrilla #16384 üzenetére
Nekem nem fogyaszt többet két simmel, mint eggyel, legalábbis nem mérhető mértékben. (Ugyanannyiszor töltöm így is, úgy is.)
A beállítások így okésak, mindegy, melyik tálcában vannak, belőheted, hogy mit mire használsz, ahogy meg is tetted. -
orso0355
őstag
válasz
csuporantal #16371 üzenetére
Az EBBG nem számít, a frissítést meg engedd rá. 😃
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- LEGO klub
- Hálózatokról alaposan
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged