-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
válasz
SenorGrande #24007 üzenetére
Hard reset esetleg? Milyen rom?
-
orso0355
őstag
válasz
stanley00 #23657 üzenetére
Ja hát nemtom, én most szintén hard reset után szintén keresgéltem, meg is találtam kettőt a négyből, de én viszonylag igénytelen vagyok ilyen szemszögből. Tuti hogy valahogy el lehet menteni, nehogymár ne!
Meg hát ha "bejelentkezős felhős visszaállításos dolgok nem érdekelnek" akkor igazából kb. marad a csináld magad mozgalom 😃
-
orso0355
őstag
válasz
kismedve1982 #23577 üzenetére
Ha kikapcsolod az automatát egy-két percre, majd vissza? Tudom, láma dolog, de én pl. voltam így az elején. Esetleg közben restart? Egy esélyt megér.
-
orso0355
őstag
válasz
Szállító76 #23539 üzenetére
Nekem nem.
-
orso0355
őstag
-
orso0355
őstag
válasz
pischta #23486 üzenetére
Gondolom, nekem szántad :-)
A hydrogel és egyéb fóliák pont azért jók, mert irtó jó az érintésük 😃 karcoktól jól véd, törésre hálistennek még nem teszteltem soha egy telefononat se, de a tglass elvileg attól véd.Teszteld üveg nélkül. Ha úgy jó az érintés, akkor ez normális jelenség. Ha nem, akkor nyilván gond van.
-
orso0355
őstag
válasz
stanley00 #23363 üzenetére
Ez tényleg annyira érdekes, nem?
ennyire Xiaomi együttható? Két tökegyforma telefon mondjuk egyforma rommal, gondolom azért olyan gigantikus használatbeli különbségek sincsenek... elképesztő, nem?
A hibák sokféleségét inkább megértem, anyag, szerelés, kijelző, stb. De hogy a működés ennyire szinte random lenne? 😃 -
-
orso0355
őstag
válasz
Amygdala75 #23304 üzenetére
Nekem ne mondd... Én is vodás vagyok, 4G-n, nincs is B20-am, mégis fasza, nincs hívásproblémám, és a világ végén is van lefedettség :-O 😃😃😃
-
orso0355
őstag
válasz
Amygdala75 #23299 üzenetére
Olyasmit keress talán, hogy 4G, 2g, vagy "hívás" szóval ez egy kezdetektől jelentkező dolog, csak most pont nem tudom visszakekeresni neked, mert mobilon vagyok csak
Lényeg, hogy a sim beállításoknál ne 4g-t adj meg, hanem 2-t vagy 3-at, úgy jó lesz. -
orso0355
őstag
válasz
Amygdala75 #23295 üzenetére
Hálózati beállítással megoldható, a keresőt javaslom fent, rengetegen írtak erről már, lényeg ha jól tudom, hogy ne 4 vagy 3G legyen, hanem 2G. (Vagy mindjárt leírják. Nekem nem volt ilyen gondom, ezért nem rudom pontosan.)
-
orso0355
őstag
válasz
pischta #23219 üzenetére
Ez mindig használattól függ. Én semmiféle romlást nem vettem észre egyik frissítés után sem, soha. "Drasztikus" változást meg pláne nem. Éjszaka sose merül semennyit, napközben, ha nem használom is max 1-1% jövöget le. Használattal nyilván arányosan merül. Én 2-3 naponta töltöm átlagosan.
-
orso0355
őstag
válasz
Targonca5674 #23146 üzenetére
Nincs mit! Azt hiszem, volt valaki, gps problémákkal, de az meg talán szervizes dolog volt.
Nekem eddig ez a legjobban működő gps-es telefonom. Azonnal van jel, gyors, nem késik, pontos, stabil, nem veszti el a gps-t... egy próbát mindenképp megér! -
orso0355
őstag
válasz
Targonca5674 #23142 üzenetére
Nálam soha nem volt semmiféle gond vele.
-
orso0355
őstag
-
orso0355
őstag
Megint jött egy frissítés global stabilra. Hm.
9.6.4.0 NAMMIFD -
orso0355
őstag
Arra van ötlet, hogy hol tudnám beállítani azt, hogy töltőre tevésnél és leszedésnél ne adjon ki hangot a telefon?
-
orso0355
őstag
válasz
csuporantal #23076 üzenetére
Ez az utóbbi hónapok legjobb híre, köszi 😃😃😃
-
orso0355
őstag
válasz
Szállító76 #23063 üzenetére
Ja nálam is már felmászott, csak nem volt időm beírni
-
orso0355
őstag
Nektek működik a PH figyelő app? Nekem állandóan leáll. Újratelepítettem, nem jó. Hm.
(Az off fórumot se találom így mobilon.) -
orso0355
őstag
válasz
stanley00 #22797 üzenetére
Mi a fenét csinál vajon a ti telefonotok másképp mint az enyém? De komolyan. Üzemidő drasztikus csökkenése? Factory reset? Én csinálok valamit máshogy? Nálam mindebből ténykeg semmi nem jelentkezik, sőt, a (kettővel ezelőtti) frissítéssel még jobb is lett az akkuidőm. Soha nem volt fr egyszer se.
Mi lehet más?
-
orso0355
őstag
válasz
SenorGrande #22754 üzenetére
Nálam se launcher, se semmi, mégse csinál ezek közül semmit az én példányom. Fura.
Add el, simán lenne rá vevő szerintem.
-
orso0355
őstag
válasz
DeFranco #22631 üzenetére
Amikor használtam, nem éreztem rossznak, mivel nem volt összehasonlítási alapom, hisz azonnal rátettem, ahogy megjött a telefon. Utána feltettem a hydrogelt, na AKKOR vettem észre, mekkora a különbség - de szükség esetén tényleg jól használható, nincs vele semmi gond, és szerintem jól is néz ki. Könnyű feltenni is.
-
orso0355
őstag
Akkor helyesbíteném a véleményt. EZ A FÓLIA bár nem ér teljesen végig a telefonon, és fent is kivágás van a hydrogel-es lyukak helyett, azért mégiscsak tudom ajánlani (a cseppet macerás felhelyezés ellenére is), mert az érintésérzékenysége nagyon jó, teljes felülete tapad, és nem hagy buborékokat maga alatt, vagy amit igen, azt nagyon könnyű eltávolítani.
A matt verzió nagyon kellemes tapintású, a másik kétfélét még nem próbáltam ki.Példámból okulva: amint a hátulját leszeded, ahhoz tapad hozzá a felhelyezendő fólia is, ott kell keresni; az eleje simán levált, én az alatt kerestem a plusz fóliát. Nem volt ott
(Nekem azért a hydrogel a nyerő, de ez nem fénylik, kellemes tapicskolni, és ha teljes felületes lenne, még ennél is maradnék akár.)
-
orso0355
őstag
válasz
csodavas #12725 üzenetére
Leszedtem a hydrogelt, mert elhasználódott, és volt otthon ebből a fóliából egy rakás.
Azt írta csodavas, hogy ez tökéletes. Hát...Leszedtem a hátulját, oké. Ráragasztottam, oké - tökjó lenne, illeszthető, jó a méret, stb. (Addig legalábbis okés, amíg megérkezik az új hydrogel).
De az isten szerelmére, hogy a bánatba szedjem le a már ráragasztott fóliáról a gyári "sticker"-t, tehát a kis papírfülecskét úgy, hogy ne maradjon rajta vastag ragasztóréteg, ami nyilván pont a "vissza" gombnál marad rajta?
alig lehet leszedni, felszakítja a fóliát (!), ráadásul ragasztós marad. Egyszóval vacak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest