Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
stanley00
aktív tag
válasz
orso0355
üzenetére
Kedves orso ha én azt tudnám
. De biztos a frissítéshez van köze mert a remek üzemidő mindig frissítés után romlik el amit a factory reset megold. Aztán a következő frissítés után kezdődik elölről minden. Egy éjszaka merül 10%-ot készenlétben úgy, hogy nálam se wifi se adat se viber se semmi nincs bekapcsolva. De most már meguntam. Factory reset után marad ami van.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. De biztos a frissítéshez van köze mert a remek üzemidő mindig frissítés után romlik el amit a factory reset megold. Aztán a következő frissítés után kezdődik elölről minden. Egy éjszaka merül 10%-ot készenlétben úgy, hogy nálam se wifi se adat se viber se semmi nincs bekapcsolva. De most már meguntam. Factory reset után marad ami van.