-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
grafnet #21286 üzenetére
Valaki tudja, hogy megkapja e a telefon a miui 9.5öt gesztusvezérléssel?
Ez volt a kérdés.
-----------------
másik telefon kijelzőjén lévő fényképpel vagy egy sima fényképpel fel lehet oldani a készülék zárat.
Ezt rosszul tudom?Hát nekem nem sikerült, akárhogy próbáltam.
Nagyon ügyesen működik, low light körülmények között is. -
trebrona
nagyúr
válasz
bodnar10261 #21123 üzenetére
Note 4 SD-re is kijött, biztosan valami komolyabb hiba volt az előzőben. Vagy xiaominál sosem lehet tudni.
-
trebrona
nagyúr
Egy darabig nem kell majd a bugos frissítésekkel bajlódni: [link]
-
trebrona
nagyúr
válasz
SenorGrande #20704 üzenetére
Összefoglalóban mindent megtalálsz. Alapból egyik MIUI rom sem rootolt.
-
trebrona
nagyúr
válasz
spiderpig820 #20254 üzenetére
Mi a hibaüzenet?
-
trebrona
nagyúr
válasz
grafnet #19966 üzenetére
1. linkek az összefoglalóban
2. bootloadert önmagában a global rom nem zárja vissza, sem recovery, sem fastboot formában, MiFlashclean all and lock
opcióval viszont igen
3. TWRP-s telepítésnél a végén a TWRP-t írja felül MiRecovery-vel, de a bl attól még nyitva maradGlobalra visszaváltásnál valóban fastboot rom MiFlash-sel a legtisztább, esetleges bl zárást a user dönti el.
-
trebrona
nagyúr
válasz
AnNa997 #19816 üzenetére
Huawei garancia 2 év...
De vidd át a kérdéseid ide: Melyik okostelefont vegyem?
-
trebrona
nagyúr
válasz
SenorGrande #19790 üzenetére
Bal szélső oldal: kép
Multin. Ha globalon nincs, sorry, mindig is a multi romokat preferáltam, de gondolom ezt mindenki tudja már.
-
trebrona
nagyúr
válasz
bodnar10261 #19788 üzenetére
Személyesen nem, de oreo romok háklisak szoktak lenni a gapps csomagra általánosan.
-
trebrona
nagyúr
válasz
bodnar10261 #19781 üzenetére
Ezzel próbáld:
https://github.com/opengapps/arm64/releases/download/20180330/open_gapps-arm64-8.1-pico-20180330.zip
-
trebrona
nagyúr
válasz
bodnar10261 #19769 üzenetére
Pico, vagy nano gapps az ajánlott.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Lackooo84 #19610 üzenetére
Custom rommal és/vagy custom recoveryvel (TWRP) nem lehet bl-t zárni.
Illetve lehet, csak a telefon nem fog elindulni.Nyitott bl, custom recovery, custom rom stb xiaomi telefonoknál nem járnak garanciavesztéssel.
btw MiFlash-sel fastboot gyári rom flash-sel vissza lehet zárni, ha nagyon szeretnéd.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Freeman007 #19514 üzenetére
Nemrég működik xiaomi.eu OTA szerver ismét. Mikor az összefoglaló készült, még nem volt. Miuihu pedig, mint a mesében, hol működik, hol nem. Ha már ilyen kedvesen megegyezted. Megyek is gyorsan hamut szórni a fejemre.
-
trebrona
nagyúr
Kapcsoljátok ki a MIUI optimalizációt, úgy elvileg nem fog frissítéseket keresni. Amúgy értem én a felháborodottságot, egyet is értek, de én személy szerint sosem használtam a global romot, csak amíg muszáj volt. Az összes itthon megfordult xiaomin multi rom volt/van.
Kivéve természetesen az A1-et.
-
trebrona
nagyúr
Akkor e-robot topik.
-
trebrona
nagyúr
válasz
szazbolha #19013 üzenetére
Elavult, kár ezen rugózni. Annak idején amikor bejött a 3G technológia, akkor volt ez újdonság, Tizenéve már használtuk. Akkor még nem voltak mai értelemben vett okostelefonok, symbian és hasonló rendszerek voltak. Ma már nincs ezekre szükség, mint írtam egyszerű chat alkalmazással fillérekből megoldható, nem aranyáron.
Szerk: bár tudom, még ma is van aki képes MMS-ben képet küldeni.
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
speedbump #18798 üzenetére
Pl csoportképnél tippelnem kell, hogy vajon mindenki benne van-e a képben.
Kép széle látszik, kép kb 20%-a ki van takarva, pedig barokkos túlzás, innentől kezdve nem értem a kérdést.
Hogyan szeretnél egyszerre teljes kijelzőn képet is látni exponáló gombbal, úgy, hogy ne legyen a képben? -
trebrona
nagyúr
válasz
Nerazim #18530 üzenetére
Sokat nem segítettél... Így én sem tudok.
Bekapcs gomb hosszan, míg ki nem kapcsol, majd utána vissza bekapcs.
De ilyennel még nem találkoztam. Olyan, mintha törölted volna a system-et. Tölts le egy xiaomi.eu romot, ha már így alakult, PC-ről fel tudod másolni a telefonra, TWRP-ben működik az MTP mód.
Utána install, kikeresed az előzőleg felmásolt romot (zip), majd csúszka elhúz. Ezután biztos, ami biztos factory reset TWRP-ben, majd mehet a reboot system.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest