- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
orso0355
őstag
ez kész
De amúgy tényleg mindent gyártanak, legutóbb tollat láttam Xiaomi márkajelzéssel, meg mindenféle hát... "biszbaszt" is, amolyan "rakjuk ki, de minek" cuccokatHm, kár hogy tuti nem egyezik a mérete az IKEA méreteivel, különben kéne
#lócitrom
okosvirágcserép???? Azmiaz? Életben tartja a szegény növényeimet? -
orso0355
őstag
Asszem én leszek a Xiaomi reklámarca
telefon, headset, okoskarkötő, powerbank... mi kellhet még?
-
orso0355
őstag
válasz
lócitrom #8710 üzenetére
Igen, értem.
Amikor én kikapcsoltam a 2. simet mondjuk délután vagy este, aztán éjszakára repülő üzemmódba raktam, majd reggel kivettem repcsiből, a 2. sim ugyanúgy kikapcsolva maradt.(Mondjuk egy ideje nem csinálom ezt, de lehet megint kipróbálom este ezzel az új android stb-vel. Remélem, működni fog.)
-
orso0355
őstag
válasz
bunnyhu #8609 üzenetére
Mi a családban már vagy tízet vettünk, és mind tökéletes volt, pl. a mostani 4X is. Soha semmi gond nem volt velük, és ha nem csúsztak át a vámon, hát kifizettük az áfát, még így is nagyságrendekkel olcsóbb és amúgy az igényeimnek megfelelőbb telefont kaptam mindig, mint az itthoni túlárazott, szegényes, netán szolgáltatófüggő kínálat. De mint említettem, ez csakis az én véleményem és tapasztalatom, nyilván mindenki azt vesz, amit akar és tud, stb.
-
orso0355
őstag
válasz
bunnyhu #8599 üzenetére
Nekem egy Elephone-om volt eddig, és még most is az lenne, ha ezt nem veszem meg. Két éve volt 30 ezer ft. Mindent tudott, amit kell, szerettem. Két sim, plusz sd slot, jó akkuidő (a 2700-as akksi ellenére!), kellő memória, stb. De van még vagy húszféle, a Doogie-k is tökjók pl.
-
orso0355
őstag
válasz
bunnyhu #8581 üzenetére
Ja, csak ezt megteheted egy jóval olcsóbb, egyszerűbb telefonnal is. Erre nekem drága lenne, csak ennyi 😃 könnyű ilyen akkuidőket kihozni belőle, ha nem csinálsz rajta semmit 😃 és nem, nem vagyok az az állandóan a telefonját nyomkodó tini, de ezek a készülékek nem telefonok, hanem számítógépek. Ez olyan, mintha megvennéd a 300 ezres laptopot, és kizárólag aknakeresőznél vele. 😃 Félre ne érts, mindenki azt csinál, amit akar, ez csak az én véleményem.
-
orso0355
őstag
válasz
Bambuszpro #8506 üzenetére
Én már annak is örülök, hogy nagyjából értem, amit leírtál
(A fórum olvasása nélkül mondjuk fogalmam se lenne, az tuti.) -
orso0355
őstag
Az automata fényerő jobban működik, érzékenyebb, vagy mi. Jobban alkalmazkodik mint a 8.5.2-n.
-
orso0355
őstag
Még egy-két apróság, amit észrevettem: felül a lehúzható gombokra eddig ha rákoppintottam, azonnal volt reakció: bekapcsolt a wifi, bluetooth vagy a szinkronizálás. Most rákopp, aztán eltelik 2-3 másodperc, mire reagálnak. Hm.
Ha néma módba teszem, a zenelejátszót is hiába indítom el, nem szól. Ez eddig nem így volt.
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #8446 üzenetére
Nemröhög
-
orso0355
őstag
válasz
trebrona #8425 üzenetére
Nincs hozzá semmilyen frissítés (én mindig nézem az aktuális frissítéseket).
Mivel nem tudtam, hogy android főverzióváltás lesz, ezért nyilván nem csináltam resetet, és nem is szeretnék, mert ezt az egy furcsaságot leszámítva minden jól működik. Max újrarakom a Messengert, esetleg hátha segít. Hogy factory resetet nem csinálok, az tuti.kezdhetném elölről a halálos menetet a karkötővel
(Eleve csak véletlenül vettem észre hogy frissít, különben abszolút fel se tűnt volna.) -
orso0355
őstag
válasz
szabeska #8427 üzenetére
Szerintem a memória elfogyásra nem sok esély van
És én is home gombbal lépek ki belőle (vagyishát hogy nem is lépek ki).Fura. Azért nem tetszik, mert így nyilván csak akkor frissíti az üzeneteket, amikor nézem, tehát nem kapok értesítést pl. a karkötőmre sem. Ez meg elég bosszantócska.
-
orso0355
őstag
válasz
gyurasz #8418 üzenetére
És akkor nekem hogy frissült OTA-n 8.5.4-re magától?
Egy olyat vettem észre már tegnap este, hogy az állandó wifi kapcsolatot valahogy nem mindig tartja állandón, holott ez kifejezetten be van rajta jelölve. Pl. ha megnyitom a Messengert, akkor látom felül, hogy "kapcsolódás" "kapcsolódva". Ez a 8.5.2-n sose volt. Lehet hogy a verzió miatt van? Vagy valami más beállítás okozza?
-
-
orso0355
őstag
Sürített levegő is megoldás lehet erre, ugye? Én még eddig nem piszkáltam, de láttam már mástól is, hogy talán érdemes - bár nekem jó a hangszóró is meg a mikrofon is, de ápolni sose árt. (Én a billentyűzetemet is szétszedem, és egyesével tisztítom ki a gombokat évente legalább egyszer.)
-
orso0355
őstag
Belassulás szerintem kizárt, ha alap dolgokra használod. Én azért vettem kifejezetten a 4/64-et, hogy 2 sim kártya mellett se legyen gondom a tárhelyre (meg olyan jó áron volt, hogy bűn lett volna kihagyni
) B20 nekem különösebben nem fontos, Budapesten így is, úgy is 4G van, szóval nekem ez se volt mérvadó.
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #8324 üzenetére
Egyelőre csak új szmájlikat látok az Alloban... 😃
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #8317 üzenetére
És vajon milyen különbséget kell látnom? Mivel még dolgozom, nem nagyon merültem el benne, de elsőre tök ugyanaz minden
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #8308 üzenetére
-
orso0355
őstag
Ja, értem. Pont ma érkezett meg egy headsetem, majd hazafelé tesztelem este, kíváncsi vagyok
Meg várok egy másikat, az is Xiaomi, az első, amit kaptam, hibás volt, ezért küldenek egy másikat... (jó arcok, na)
Headsetet még sose használtam bluetoothon, minden mást már sokszor, és az a tapasztalatom, hogy a 4X csatlakozik eddig a leggyorsabban - de ugyanez igaz a GPS-re és a wifire is. Nem kell várni, kb azonnal működik. Tökjó!
-
orso0355
őstag
Nekem tökéletesen megy kocsiban a bluetoothos rádiós lejátszó (nemtom hogy hívják ezt normálisan, szóval az, amit be kell rakni a szivargyújtóba, és a rádióra lövi ki a mobilról a zenét), ÉS a Miband karkötőm együtt. Én a magam részéről semmilyen buetooth-problémát nem tapasztaltam még eddig, pedig pár cuccra már ráhangolódtam vele
volt hangszóró, másik teló, Win10-es számítógép...
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #8021 üzenetére
Már semmi 😃
-
orso0355
őstag
Én már rég módosítottam ezeket
de nem erről volt szó.
(#7948) bladerrr
Az égvilágon bármilyen mobilhoz beállíthatsz bármilyen wifit, nincs köze egymáshoz a kettőnek. SIM kártya nem kell hogy legyen benne, akkor is van rajta wifi. Amihez a SIM kártya kell, az a mobilnet.
Az egyetlen korlát a wifree-nél, hogy 3 eszközön használhatod maximum a belépőneved és jelszavad. -
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #7932 üzenetére
Én figyeltem, csak meg akartam erősíteni, hogy a SIM kártya nem függ össze a wifivel
Egyébként a UPC mostanában nem tudom, miért, de tényleg szarakodik ezzel a wifree-vel. Nálam a kezdetektől aktív volt, használtam is, aztán egyszercsak elszaródott. MyUpc profilban inaktív volt (ki és miért tette azzá?), aktivizáltam, jelszót változtattam. Jó volt. Egyszercsak megint nem ment. Megint MyUpc, megint inaktív (!), most már a korábbi felhasználónév átváltozott az email címemmé (ezt is miért?), aztán megint új jelszó... Most épp megy. De azért na. Ha arról tudnak emailt küldeni hetente, hogy ilyenolyan tévéket meg mobilokat lehet venni, akkor tessék arról is, hogy te hülye, elsz@rtuk a wifree-det. -
orso0355
őstag
Teccik, de pont ezért nem a készenléti időket méregetjük, hanem a SOT-ot, nem? 😃 nyilván hagyhatom ott egy hétig pihenni repcsi üzemmódban, aztán elmondhatom, milyen faszán bírja, csak az nem releváns használat 😃
Igen, értem a többi magyarázatot is, köszi!
Amúgy olyan jó kifejezéseket tanulok itt 😃 a SOT is ilyen, de már több mindennel dicsekedtem társaságban.😃
-
orso0355
őstag
Nekem egyáltalán nincs rá panaszom, pedig nyúzom mint az állat. Állandó neten van (vagy wifi, vagy 4G), jó, éjszakára nincs, ez igaz, de sajnos nem alszom túl sokat
viszont szerintem sokat használom, nem telefonálásra, inkább netezésre meg baszkurálásra (munkahelyen nálunk nem lehet telefonálni, tehát inkább üzenetek vannak, fb messenger, google allo, gmail, ilyesmi. Sőt, én játszom is rajta (na, mit kapok ezért
) Átlag 3 naponta töltöm, és most éppen nincs fotóm, de simán volt nekem is 7-8 óra SOT egy töltéssel.
aelod, nekem sincs egyáltalán Xiaomi aktiválás, se SIM kártya aktiválás, semmilyen aktiválás.
-
orso0355
őstag
Abszolút. Amellett, hogy tökjól néz ki (szerintem!), nem mozdul el sehova, nem akadályoz semmiben, jó az érintésérzékelése, legutóbb annyit csináltam, hogy tényleg átsimogattam azért, hogy az esetleges levegő kijöjjön alóla, de tényleg jó. Remek választás volt (no meg ennyiért!).
-
orso0355
őstag
válasz
Black_Raven #7839 üzenetére
Jaja persze, más telónál már nekem is volt vele dolgom, de az egy több, mint 3 éves kis cucc volt.
Ennél még itt a fórumban pl. ilyesmit nem írt senki, ezért gyanús a dolog.
És tényleg közben én is ugyanide lyukadtam ki (automatikus válasz
)
-
orso0355
őstag
-
orso0355
őstag
válasz
dometomi10 #7696 üzenetére
Igen, ezt náluk jobban senki nem fogja tudni megmondani.
-
orso0355
őstag
válasz
kaposznyak #7641 üzenetére
A kereső odafent nagyon hasznos ezekben a témákban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest