- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunnyhu
senior tag
válasz
orso0355 #8566 üzenetére
Mi az, hogy értelme? Ez nem direkt volt, tök átlagos használat nálam. Be volt kapcsolva a telefon, ott van az asztalon mellettem, de nem buzerálom 0-24-ben mint a legtöbb fiatal. Ha hívnak felveszem, ha beszélnem kell valakivel felhívom. A GPS meg bekapcsolva maradt valószínűleg azért ment végig
Semmi extra, a 4X most 40%-on áll és 4n20ó akkuideje van. Még egy két napot szerintem elketyeg mire tölteni fogom. Nálam a telefon telefon, meg navigáció, nem tölti ki a látómezőm a nap nagy részében
A képet meg csak azért csináltam, mert a redmi2 fórumon is volt anyázás, hogy mennyire nem bírja a telefon, pedig a telefon bírja, jól volt megírva rá a MIUI, nem zabálta feleslegesen az akksit. PErsze ha világít a kijelző, akkor fogyaszt, csodák nincsenek, nem a levegőből jön az energia
Ez kilenc napos de wifivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő