-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #13519 üzenetére
Sok közülük működik nekünk is.
-
qge
aktív tag
Hátha valakinek még vannak benne új infók, nekem volt 1-2.
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #13512 üzenetére
De miért mész vissza RR-re, ha jó a MIUIHU? Mi hiányzik, ami RR-ben van, HU-ban nincs?
-
qge
aktív tag
Hogy kell MIUIHU frissítést(!) telepíteni? Nekem végigmegy a letöltés, visszafejtés, ujraindul TWRP-ből és ott megáll...azt gondoltam, kicsit automatikusabb. Akkor most wipe és install? Milyen szintű wipe kell? Köszi.
-
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #13361 üzenetére
Kérj visszatérítést, asszem 48 órán belül lehet.
[link] -
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #12993 üzenetére
Azért óvatosan, sztem eleinte hemzsegni fog a problémáktól, lásd itt
Például "billentyűzet összeomlása whrn megváltoztatja a földet".
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #12572 üzenetére
Honnan töltöd le?
-
qge
aktív tag
Mocorog bennem a kisördög, legfrissebb RR-t innen kellene letöltenem? Vagy van vmi újabb/jobb/szebb?
Köszi. -
qge
aktív tag
válasz
bferke #12523 üzenetére
44ért szerintem 1 év magyar(!!!) garival is rendben van.
Néha nem cseng a hívásoknál?
Ha jól tudom, ez ritkán és 'csak' 4G-t használóknál jött elő.Android 6 van rajta?
Van már OTA frissítés 7-re.Fontos a Sim regisztráció?
Nekem sztem nincs regisztrálva, nem látok vele problémát.Hangerő állítási problémák? (nem szeretnék nagyon a rendszerbe belemászni)
1-2 hete az egyik fórumtárs publikált hangerő-emelő megoldást, ha a gyári kevés lenne...custom recovery kell hozzá, nem tudom mit értesz a "rendszerbe belemászni" alatt. -
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #12521 üzenetére
pl ezittaz
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #12213 üzenetére
Akkor lehet, én kezdek öregedni és ezáltal süketülni. 😂
Bárcsak mindenre lenne konfig fájl... -
qge
aktív tag
válasz
tillatrilla #12211 üzenetére
Telefonkönyv alkalmazásban hosszan nyomod az alkalmazásváltó gombot, azzal bejönnek a beállítások.
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #12171 üzenetére
Köszönöm, pont fordított volt a gond, nem volt putty se meg egyéb hang se, de valszleg én bénáztam...már megoldottam.
@Kuter, működött a zip-ből telepítés, köszi.
-
qge
aktív tag
-
qge
aktív tag
válasz
Madortiket #12141 üzenetére
Én a helyedben újra letölteném a ROM zip fájlját, hátha ott ment félre valami. Nekem is volt ilyen...lefőttem.
Állisd helyre az eredeti rendszeredet, hogy tudj fájlokat felmásolni, vagy ha van sd kártyád, arra is felteheted.
-
qge
aktív tag
válasz
Madortiket #12137 üzenetére
Jól értem, hogy nem indult TWRP úgy sem, hogy nyomva tartod a hangerő- és hangerő+ gombokat és úgy nyomod a bekapcsoló gombot rezzenésig? Bátran tarsd nyomva a 3 gombot....akár 20-30mp is lehet.
Rezzenés után elngedheted a power gombot, majd a másik 2-t is. Nekem ez a kombináció eddig mindig adta.
-
qge
aktív tag
Annak tükrében, hogy nap mint nap töltünk le különféle ROM-okat ilyen-olyan oldalakról, xda-ról, kiegészítőket az xposed-hoz és a magisk-hez és magához a ROM-hoz........gondoltatok-e már arra, hogy mik kerülhetnek a telefonjainkra a féltett fájljaink mellé? Vírusok, kémprogramok, bloatware-ek, stb. Ok, hogy a Facebook és a Google meg lassan a xiaomi is már tud rólunk mindent; de mégis... Én vagyok csak paranoiás? Vélemény?
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #11990 üzenetére
Jah, most már én is tudni fogom...legközelebb, mikor próbálkozok vele....nem mostanában.
Az meg, hogy régebbi modul-kiadással próbálkozzak, érdekes felvetés. Akkor az, ha egy modul mellett azt látom, hogy "stabil" az csak marketing?
-
qge
aktív tag
-
qge
aktív tag
válasz
sxxorp #11984 üzenetére
Feltettem a MIUI8 Tweaks modult, meg még 1-2-t (AdBlocker Reborn és Youtube AdAway) és ezek közül vmelyik teljesen megfektette a telefont.
Újraindítás után folyamatos hibaüzenetek voltak, hogy a MiuiHome applikáció összeomlott, aztán toltam egy wipe cache-t és wida dalvik-ot, most már nincs hibaüzenet, de home sincs...sötét képernyőn csak az óra működik.
Még jó, hogy van backup-om, most tolom vissza. -
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #11920 üzenetére
Nekem ez segített.
-
-
qge
aktív tag
-
qge
aktív tag
válasz
trebrona #11777 üzenetére
Hardware kapcsán teljesen megértem a dolgot, nem csak a Xiaomi-ék csinálják így.
ROM-nál azt furcsálltam, hogy a régi verzió jól működött, frissítés után egész éjjel (repülőgép üzemmódban) folyamatosan ébreszgette, pedig semmi új appot nem tettem fel. Visszaállítottam hát a TWRP mentést, így most éjjel ő is jól alszik.
-
qge
aktív tag
-
qge
aktív tag
MIUIHU fanokat kérdezem: a friss verzió mennyire jó? Nekem még a 7.10.12 van és teljesen jó, ezért eddig nem engedtem rá a frissítést. Az arcfelismerés érdekelne, de ha a most jól működő funkciók vesznek el, annyit nem ér az egész. Köszi.
-
qge
aktív tag
válasz
candle-light #11503 üzenetére
No para, erről szól a fórum, hogy kérdezünk, válaszolunk, véleményt mondunk, tanácsot kérünk és adunk, sápitozunk, kesergünk. Én nem bántam meg ezt a telefont, csak azt hogy nem tokot rendeltem előbb és aztán a telefont. 😉
-
qge
aktív tag
válasz
lócitrom #11498 üzenetére
Srácok, most az elmúlt 1.5 hétben a friss ROM miatt kicsit savanyúbb lett ez a topic. De lássuk be, az első tízezer hozzászólásban sokszor sokan dicsérték a telefont. Szerintem ennyi pénzért nagyon jó vásár, ha a gyári rendszer nem is hiba nélküli...de szerencsére van alternatíva. Uff.
-
qge
aktív tag
Van arra ötlet vkinek, hogy mappán belül lévő ikonokat hogyan tudom egyszerűen ABC sorba rakni? Thx.
-
qge
aktív tag
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #11170 üzenetére
Köszi, ígéretes. Van bármi teendőm, miután megvolt Magisk-ből a telepítés?
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #11165 üzenetére
Mit csinálnak ezek a Magisk-modulok? Olvasom a leírást, de (számomra) nem beszédes. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged