- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Én 8.5.2.0-n problémamentesen használom az Xposed megfelelő verzióját (legyen jó az Android főverzió, a chipkészlet, és az OS: MIUI is!), az általam említett modulokkal, ezért is mertem őket leírni, egyszer sem kellett tüzet oltanom. Nem mindegy, hogy melyik MIUI-hoz melyik Androidos Xposed-et rakod fel (biztos jót raktál fel?), és ahogy DarthFader is mondja nem feltétlenül a legfrissebb modul kell a te nem legfrissebb rendszeredhez. A MIUI 8 Tweaks érthetően csak újraindítás után kezdett működni nekem: átrakta az órát baloldalra, tudom a fényerőt navbar-on vezérelni, stb.
gyurasz: igen, az fontos tényező lehet, hogy a CPU/GPU milyen arányban terhelt. Ezért néztem inkább erre szintetikus tesztet. Vizsgálódtam egy ideig és pár kisebb faktor döntött a 4X mellett: B20, ár, hivatalos garancia, és jobb támogatás az indiai bevezetés miatt, jobb grafikus teljesítmény, de rengeteg minden szólt a Prime mellett is (prémium külső, modernebb, takarékos CPU, jobb felbontás, stb).
Redmi 5: javarészt egyetértek: te milyen alternatívát látsz?Egyébként a Xiaomi megerősítette, hogy dec. 7-én jön a Redmi 5 és a Redmi 5 Plus. De jó lenne, ha a Plus méretbeli Plust jelentene és nem tárhelyet/RAM-ot, és lenne a kisebb Redmi 5, amiről még nincs info...
Ami pozitív, hogy az ár biztos, hogy hülyeség volt 220EUR helyett már csak 130-at ír kínai árként.
-
Black_Raven
veterán
Mester, xposed modulból egyszerre csak 1-et ildomos feltenni, hogy működik e vagy nem omlik össze a rendszer. És ezt tapasztalatból mondom, a legtöbb esetben nem a legfissebb kiadású modullal jobb próbálkozni.
Van itt valaki, aki próbálta/használta a CrDroid romot? Kis tapasztalat jól jönne, mert Backuppal is van munka azért, és minden tákolmányt nincs időm tesztelni. Köszi ha vki válaszol.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest