- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
Ó, hát űberfasza..
2021-02-16 00:40 UTC
The selected device is not currently supported in LineageOS 16.0
Redmi 4X (santoni) drop 16.0https://www.lineageoslog.com/16.0/santoni
-
siddis
őstag
Itt lőttem, mondjuk nem méregettem, de kb. ugyanannyit bír érzésre, mint a gyári, de az szépen meghordósodott, már billegett az asztalon..
-
siddis
őstag
Felraktam a tegnapi lineage-18.1-20210209-UNOFFICIAL-santoni.zip -et, februári security patch és 4.9.255 LightPhoenix+ kernel van benne, megyeget szépen, ahogy kell..
-
siddis
őstag
Pixel Experience Android 11 Béták Gameover Stormbreaker-kernellel az utolsó - by Silent27 Team..
-
siddis
őstag
Van új official CrCroid (Jabiyeff) és Resurrection Remix (ZhanTech) a szokásos helyeken, 4.9.252+ kernel-ekkel..
-
siddis
őstag
Láttam az előbb a Mega.nz-n Pixel Experience 11 2020-01-08 Unofficial Beta-t Silent27-től, valakit érdekel.?.?
-
siddis
őstag
Csinált új LOS 18.1-et is.. jegyezte meg hősünk meglepetten..
-
siddis
őstag
Van új CrDroid 11, annak aki azzal él..
Changelog:
• Updated 7.2 version (January security patch)
• Updated blobs from LA.UM.9.6.2.r1-03600-89xx.0
• Updated shell scripts from LA.UM.9.6.2.r1-03600-89xx.0
• Updated ipacm from LA.UM.9.6.2.r1-03600-89xx.0
• Updated CarrierConfig from LA.UM.9.6.2.r1-03600-89xx.0
• Some camera improvements
• Removed Moto Dolby (Added dirac)
• Selinux: Fixed denials
• Kernel: 4.9.249 - LA.UM.9.6.2.r1-03600-89xx.0 (GCC10.2)
• Misc. Fixes and ImprovementsAjánlott a Jabiyeff-féle OrangeFox (amiből szintén van egy nagyon-nagyon friss, de még tesztelés alatt)
-
siddis
őstag
Jött ki új official TWRP.. https://dl.twrp.me/santoni/
-
siddis
őstag
Jöttek ki ma új NikGapps-kiadások.. Pie, Q és R is..
Nem mellesleg Boldog új Évet..
-
siddis
őstag
Bátraknak..
-
siddis
őstag
Resurrection Remix Android Q 8.6.5 2020-12-10 Official
Changelog:
• December security patch
• Added Screen Recorder
• Used 4.9.246 Venom Kernel
• Added Lineage Spectrum Profile
• Added Some More Customizations By Source -
siddis
őstag
Raktak ma fel LOS 17.1-et, Pixel Exprerience Plust és Derpfest-et, az R4Xdownloads csatornán keresse Telegram-on, akit érdekel...
-
siddis
őstag
Van új Magisk pár perce..
-
siddis
őstag
Amúgy van friss Resurrection Remix Q 8.6.3 2020-10-19 és crDroid 6.11 Q 2020-10-20 is már..
-
siddis
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #30044 üzenetére
MVK = Magyar Vadászgörény Klub
Még mindig náluk van a domain.?.?
-
siddis
őstag
Resurrection Remix 8.6.2 Official
Changelog:
• October security patch
• Compiled With Clang 9.0.3
• Used 4.9.238 Kernel With LTO Enabled
• Updated Some Blobs & Vendor
• Fixed Automatic Shutdown -
siddis
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #30028 üzenetére
Majd ma kipróbálom milyen szűz ROM-ra telepítve, már úgy is kinn van a friss LOS..
-
siddis
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #30024 üzenetére
Frissült pár órája a Magisk Manager
-
siddis
őstag
Jó az a cucc szerintem is..
Hanem tölthető a RevengeOS 4.0 Android 11-el a bátraknak... -
siddis
őstag
Azt írják a távol keletiek hogy máris sikerült boot-olni Android 11-et Redmi 4X-en..
-
siddis
őstag
Na ezért nem telepítek én G-vel kezdődő app-ot
Ahogy látom multi APK-os telepítője van, vagyis szépen beleeszi magát az Android alá,de root jogokkal meg valami root file-kezelővel biztos jobb belátásra lehet bírni.. -
siddis
őstag
Van új Resurrection Remix 8.6.0 Official Rockstar v9-es kernel-lel (4.9.232) és szeptemberi security patch-el..
-
siddis
őstag
Tessék, zsír új Rockstar V9 Treble 4.9.232 for Android 10 (csak treble!)
💥 Based on 4.9 sources
💥 We only support Treble from now onwards
💥 Using latest AnyKernel 3
💥 FP improvements
💥 GPU OC to 600Mhz and UC to 160Mhz
💥 CPU OC of Big cores to 1.47Ghz and little cores to 1.2Ghz
💥 CPU boosting drivers for ensuring smoothness
💥 Improved charging rates
💥 Inbuilt boeffela wakelock blocker
💥 Ability to enable and disable Fsync
💥 Compiled with latest Proton Clang
💥 Some other miscellaneous stuff -
siddis
őstag
Sid_key GameOver-t próbáltad.?
-
siddis
őstag
"Senkiháziak kezében van a popszakma"
-
siddis
őstag
Resurrection Remix 8.5.8 2020-08.15 Official
4.9.232 Venom kernel és megoldották a LED-problémát - kvázi hibamentes..
-
siddis
őstag
Resurrection Remix 8.5.7 Unofficial Treble Android 10, 4.9.232 Venom Kernel-lel érdekel valakit.? Csak a töltést jelző LED nem működik állítólag..
-
siddis
őstag
Találtam egy augusztusi RR változatot 4.9.232 Solaris kernellel, tesztelem, eddig jónak tűnik. Persze már frissíteni nem nagyon fogják.
-
siddis
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #29899 üzenetére
Nem, barack szedés van ezerrel most..
Biztos hogy teljes telepítést kellene csinálnod, hiszen 10-es Android, persze ráeresztheted a frissítést is, legfeljebb egy-két óra molyolás után kell "tisztán" telepítened..
Meg abban is biztos vagyok hogy formáznod kellene a /datá-t is, úgy hogy akkor már inkább mentés és tiszta telepítés. -
siddis
őstag
-
siddis
őstag
Hogy mik elő nem kerülnek már.. Resurrection Remix-Ten-20200723-santoni-Unofficial
-
siddis
őstag
Rajta vagyok..
Mai OrangeFox R11 Unofficial valakinek.?.? -
siddis
őstag
Fasza. Ezt is néztem, meg még vagy százat.
Csak az a baj, hogy nekem most kezdett el elég vészesen púposodni és nem szeptember 26-án fog, plusz a Magyar Posta bármikor csúszhat még heteket. Eléggé domborította már a kijelzőt, aztán egy rossz koccanás és pókháló...
Arról nem is beszélve, hogy fárasztó elmenni Kínáig és kiosztani egy sallert ha valami szart küldtek, ezzel szemben bármikor le-Oszkározom Bajára aztán megy a Molotov -
siddis
őstag
Eléggé hasonlít, azt is mondták rá, 50%-ra volt töltve. Amúgy eddig tartott a művelet, mondhatnám ujjgyakorlat..
El nem hiszed milyen nehezen találni már hozzá akksit, ez is utolsó darab volt valahol a világ végén. Aztán van három éves a telefon, de legyen lelkifurdalásom mert a kis bálna belefullad a műanyagszemétbe..Úgy tűnik teljes siker, végre nem billeg a telefon az asztalra fektetve, ha üzenetet gépelek
Az ujjlenyomat olvasót se felejtettem el visszadugni, vékony kétoldalas ragasztóval rögzítettem, megint el fog menni vagy három évig remélhetőleg aztán már a hardver miatt gondolom elkerülhetetlen lesz a csere.Na de basszus úgy néz ki a régi akksi, mint egy szorosan összetekert illetve kilapított újság vagy könyv
-
siddis
őstag
Unofficial AEX valakinek.?
• Synced to latest AEX Sources
• Merged July Security Patch
• Kernel Upstreamed to 4.9.229
• Compiled Using Clang 11.0.3
• Switched to Permissive Build
• Fixed Lags On Live Wallpapers
• Fixed FM Radio Issues
• Other bugs fixes and performance improvements
• Disable sync when entering suspend
• Enable usb fast charge
• Enable stune and cpu assist with tweaks
• Merge f2fs tag '5.7-rc1
• Updated Launcher App
• Added Messaging App
• Updated Other Apps
• Fixed Theme Reset After Reboot
• And Many More -
siddis
őstag
Annyira azért nem szembeötlő, csak ha lerakod az asztalra akkor már billeg. Meg ha belenézel oldalról, akkor látod hogy kezd nyomódni kifelé középen a kijelző..
-
siddis
őstag
Na bazz, az előbb vettem észre hogy elkezdett elég szépen "hordósodni" a telefon, púposodik az akksi. Pedig milyen szép napjaink voltak együtt..
-
siddis
őstag
Van új Havoc Treble..
-
siddis
őstag
Changelog:
• Version bumped to latest 3.4.0-0
• Updated prebuilt kernel to 4.9
• Fixed zip treble compatibility error while flashing some roms
• Fixed USB/MTP related issues -
siddis
őstag
Redmi 4X robbantott ábra / schematics / kapcsolási rajz / GPIO annak aki gerjed az ilyesmire.
-
siddis
őstag
Amúgy próbáltam nemrégiben a legújabb Colt OS-t ezzel a Sid_Key-féle GameOver 4.9.227 kernel-lel és elég szépen ment, egy éjszaka alatt kettő SIM-mel csak olyan 6 % -ot merült.
-
siddis
őstag
válasz
Nerazim #29754 üzenetére
Leírás az sajnos nincs (illetve ROM és személy függő is)
Kidobálom a kínai, koreai, japán stb betűtípusokat (60 mb), beépített óra, naptár, levelező, fényképező, billentyűzet, csengőhang, kínai holdnaptár, launcher, szükségtelen app-ok, stb stb és lecserélem az általam preferáltakra..
Persze telepítés végén Magisk 20.4, Viper4FX drivers és egy másik kernel megy a ROM és a Gapps Pico után.
/etc/hosts fájl cseréje, mentett wifi AP-k visszaállítása, build.prop-ok szerkesztése stb stb, úgy egy óra alatt megvan, utána egy full /data törlés, /data formázása f2fs-re és jöhet a mehet..
A törléseket némi gyakorlattal meg lehet csinálni TWRP-ből is simán.. A saját cuccok másolását már inkább Root Explorer-el csinálom. -
siddis
őstag
Tölthető a hivatalos, stabil MoKee ha valaki késztetést érez rá.. csak aztán kigyomlálni rendesen
-
siddis
őstag
Hoppá, vigyáztam, nightly-ből már hivatalos lesz a következő MoKee Pie build..
-
siddis
őstag
..hátha valaki van olyan bátor akkor küldök neki MoKee "csak /system és boot" mentést, amiből ki van hajigálva minden, root-olt, le van cserélve a kernel és reklámok se jönnek rajta
-
siddis
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #29741 üzenetére
Én leginkább csak a LOS - MoKee vonalon mozgolódtam, azokat ismerem a legjobban, ajánlhatok akármit ha nem jön be
Értem én, hogy Free Tibet, csak hát ugye valamitől mégis csak pörög az AliExpress, jobban esik az 'olcsó' mint a 'hazai' ÁFÁ-s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest