- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
lócitrom #4600 üzenetére
Tanításon azt értik, hogy az eszköz távirányítóját a telefon felé fordítva, a telefon átveszi a távirányító jeleit. Pl a telefonon megnyomod a hangerő + gombot, majd az eszköz távirányítóján is. Ehhez persze az kell, hogy a telefonba ne csak infra adó, hanem vevő is legyen. Pl LG G2 volt ilyen anno.
-
pcnet
addikt
válasz
lócitrom #4331 üzenetére
Persze, vágom, hogy bootloadert nyitni kell meg TWRP kell ha custom romot teszek fel. De itt van updater appban lehetőség betallózni romot és talán Note 4X topicban olvastam, hogy stable romról lehet váltani devre, de visszafelé már csak bootloader nyitással mehet a dolog. Sőt néhol azt írták (N3P), hogy gyárilag nyitott a bootloader, más meg azt írta, hogy bastboot kínai dev romot kell feltenni, csak azzal nyitható. Megint máshol azt írják, hogy most már a stable (talán global?) is nyitható. Szóval már annyi variációt olvastam, hogy kezdek belekeveredni.
Eustock Global Stable-t igen, úgy értettem, hogy tőlük vettem a telefont és Global Stable volt rajt. Nem általuk mókolt "webshopos" rom. Bocs, félreérthető voltam.
Akkor már csak annyi lenne a kérdésem: a Global Stable 8.2-re jönni fog OTA-n a 7.0 MIUI 9-cel?
-
pcnet
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek a gyors választ!
Nekem Eustockos Global 8.2 Stabil van fent. Erre meg fogom kapni a 7.0át MIUI 9-cel? Ha abban javítva lesz a rezgés bug, akkor nem romolok. MIUIHU-s romot fel tudom tenni bootloader nyitás nélkül gyári updaterrel? Végig olvastam pár Xiaomis topicot, de elég kósza a fejemben ez a rom csere-bere dolog. Elég sok telefont romoltam az elmúlt 5-6 évben, de most úgy vagyok vele, legyen stabil és bírja jól az akksi. Nem szívesen romolgatnék.
-
pcnet
addikt
Megnéznéd ha megkérlek, hogy a rezgő bugot javították e? Konkrétan, hogy ha le van némítva és be van kapcsolva a rezgő, akkor értesítésekkor rezeg e? Köszönöm ha megnézed!
Nekem csak ennyi bajom van jelenleg a 8-al. Töbször nem vettem észre, hogy kerestek Viberen vagy Face messengeren.
-
pcnet
addikt
Status bar méretét nem lehet root nélkül megnövelni? Akksi % és idő elég aprócska nekem. Ha Viber vagy Messenger üzenet jön, az ikonjuk is elég kicsi.
-
pcnet
addikt
Hogy tudom beállítani, hogy néma üzemmódban is rezegjen értesítéskor? Próbáltam néma és rezgő üzemmódot is bekapcsolni, de csak akkor rezeg ha csak a rezgő üzemmód van bekapcsolva. Konkrétan azt szeretném, ha utcán vagy dokinál vagyok, lenémítom, hogy értesítéseknek ne legyen hangjuk, de rezegjen, hogy észre vegyem ha rám írnak.
Köszi a segítséget!
Szerk: Beállítások / Hang és rezgés / Rezgés néma üzemmódban be van kapcsolva, de mégsem rezeg.
-
pcnet
addikt
Srácok, ez a telefon valami hihetetlen! Ma 3 óra 45 perc Ingressel 56%os töltöttséggel éttem haza. Volt kb 2,5 óra kijelzőidőm, full fényerő, GPS-szel, végig 4G mbilnettel. Vittem magammal powerbankot, de felesleges volt. Le a kalappal a telefon előtt!
-
pcnet
addikt
Beállítások / Értesítések és állapotsor / Összecsukás érintés után (ki)
Sziasztok!
Csütörtökön léptem be a klubba egy fekete készülékkel. Eustocktól vettem. EBBG kijelzős ha esetleg valaki most venne és ez szempont.
Galaxy S7 után kicsit lassucska a tároló, pl app töltéskor és frissítéskor Playről, de nagyon kellemes csalódás! Végig olvastam a topicot, a tesztet, valamint a 4A tesztjét, topicját, Tibcsi Logut blogját és annak fórumát, no meg a Redmi Note 4 tesztet és annak fórumát.
Nem kapkodtam el a vásárlást!
Redmi 4A-t szerettem volna, de 4X lett végül, mert a minimális felárért jobb proci, +1 giga ram és ujjlenyomat olvasó járt. Szóval kicsit tarotttam a 4X-től, AndroidOS para, extrém merülés, 4G hívás probléma stb... Amint megkaptam a készüléket, végig próbáltam mindent. 4G-n használon, sokkal jobb a térerő mint S7-nél, az ujnlenyomat olvasó is köröket ver S7 pontosságára. Ott többször lezáratam a készüléket sikertelen ujjlenyomatos feloldási kísérlet után. AndroidOS nálam is 23-24%on van akksi statban, de éjszaka 2%ot merül bekapcsolt wifivel, 4G-n. Eddig újraindulás, fagyás, FC, hálózat eldobás nem volt. Első feltöltés után 7 óra 35 perc kijelzőidő jött össze 2 nap alatt, 5 perc telefonálással, sok böngészéssel wifin és 1.5 óra Ingressel. Nagyon elégedett vagyok a telefonnal. Ahhoz képest, hogy csak MIUI miatt akartam venni egy 4A-t... Anno még HTC HD2-ön használtam MIUI-t és nagyon szerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Óra topik
- Milyen autót vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged