- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
4X-en még nem próbáltam, csak 2 Pro-n. Be lehet állítani, hogy egy megadott százalékig töltsön csak. Root kell hozzá.
-
Ájvé
veterán
Ezért írtam, hogy jól védettek elektronikusan, hogy ne tudd tönkre tenni olyan könnyen, különben elég lenne teljesen lemeríteni és dobhatnád is ki.
"Az viszont jó magyar szokás, hogy belekötnek abba, aki tőlük eltérően használ egy eszközt, nem inkább megköszönik, ha hozott valaki, valami számukra új info-t, vagy megcáfolják, de amennyire lehet objektív info alapján."
Ezt nekem írtad? Akkor gondok vannak nálad a szöveg értelmezéssel. -
Ájvé
veterán
Szerintem is mindenki használja ahogy neki tetszik. Alapvetően elég jól védettek ezek elektronikusan, szóval nem olyan könnyű tönkre tenni.
Én csak arra figyelek hogy legkésőbb 4-5%-on töltőre kerüljön, de ha tudom 20% alatt ráteszem. Mivel töltőn hagyom este általában így fullra töltöm, ennyi belefér, nekem biztosan. Lassan 3 éves (Mi 3), de akku idő még mindig jó. -
Domestos
tag
Én a gboarddal szenvedek az autó szóközzel. Nem csúsztatok, hanem pötyögök, de amikor kiválasztok egy javaslatot, akkor nem tudok simán ragot ráírni, mert betűz egy szóközt. Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni?
Swype-ot még nem próbáltam, de jópár más billentyűzet elvérzett már azon, hogy használhatatlan az ajánlója. Lehet, hogy kéne a Swype-nak adnom egy esélyt? Mennyire jó, ha nem akarok csúsztatással írni? -
orso0355
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged