- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Hm, nagyon vicces, hogy általában az jön elő szöveges értelmezési gondokkal, aki szenved vele
Egyáltalán nem neked írtam, hanem általános megjegyzés, ahogy az első felvetést (carr) fogadták itt többen. Viszont a vita során sokadszor ismételt megjegyzés a beépített elektronikáról azt jelzi, hogy a lényegi megkülönböztetést, értelmezést nem sikerült megtenni, hogy miért született carr vagy az én beírásom: a beépített elektronika pusztán alapvédelmet ad csak, de NEM képes tényleg optimálisan kezeli a az akkut. Annak, aki erre odafigyelne (pl. számomra) ez nem elég: nem csak 80-90% és 20-30% közt engedi használni a telefont, ha én azt szeretném, nekem kell erre külön odafigyelnem. Bőgethetem az autó motorját minden fokozatban az elektronika által megengedett legmagasabb fokozaton: optimális lesz, vagy csak megvédi az azonnali elfüstöléstől, és érdemes amellett pár egyéb elvet is betartani, hogy pl. sokkal jobb fogyasztásom/motor élettartamom legyen?
Ezért itt köszönöm meg Dr. NX Battery Charger Limit ajánlatát, ami az egyik elv betartását segíti (carr miui-s linkje alapján pont erre az xda-s oldalra találtam rá én is tegnap, tesztelés alatt)! Bár szeretem töltés alatt használni a telefont (ekkor tuti, hogy nincs töltöttség-csökkenés), azért sokszor praktikus lenne, ha nyugodtan töltőn hagyhatnám pl. elalváskor anélkül, hogy feleslegesen 100%-ig tolja a töltő.
carr, vagy más: milyen beállításokkal használjátok, hogy tutira működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest