- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iOS alkalmazások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Netfone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya2000
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig kapom az értesítést, hogy frissítés elérhető miui 11.0.2.0.-ra Kérdésem, hogy érdemes e a 9.6.2.0 ról frissíteni? Van bármiféle előnye a 11 nek ? Csak mert anno nagyon sokfelé olvastam, hogy sokkal jobban merül az akku, illetve bizonyos funkciókkal gondok vannak.
Országhatár környékén próbáltam volna sk hálózatra állni manuálisan adat roaming miatt, de nem engedett rácsatlakozni (Nem sikerült csatlakozni, próbálja újra később...) pedig előfizetéses vagyok, T-Mobile (elvileg rajtuk nem múlik). Szóval elgondolkodtam, hogy talán nem ártana egy frissítés, de nekem fontos az üzemidő (bár már messze nem a régi) folyamatos mobilnet kell illetve nagyon gyakori a gps használat ezért ezen funkciók nagyon fontos hogy hiba mentesek legyenek.
Szóval pro és kontra, merjek frissíteni, megéri avagy semmi értelme és maradjak a "biztosan működő" 9.6.2.0-án ? Köszönöm a véleményeteket!
Vennék már valami újabbat egyébként, ami gyorsabb időnként már lassúnak érzem, de annyira utálom, hogy nagy tepsi méretű telefonok azok amik tetszenek, vagy tudásban/árban megfelelne :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Apple asztali gépek
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPad topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Autós topik
- iOS alkalmazások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Bontatlan
- Apple Iphone 16 Pro Max 256 GB
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest